Milyen babakocsit vegyek újszülöttnek, ha sokat kell busszal utaznunk? (2 gyerekkel)
Figyelt kérdés
Valamilyen könnyű babakocsit keresnénk, mivel nincs autónk így sokat utazunk buszon.2012. máj. 7. 11:32
1/5 anonim válasza:
Chipolino Pooky. Viszonylag könnyű, a sportkocsi átalakítható mózessé, nem dupla az első kereke (nem akad el minden göröngyben), a későbbiekben is jó, mert vízhatlan borítású a lábtartó és a karfa, valamint az ernyőkocsik között elég széles, így sokáig kihasználható.
2/5 anonim válasza:
Van róla video a youtube-on is.
Boldog babavárást. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez elég jól néz ki és nem is nagyon drága! De ugye az első kerekei bolygósíthatóak? Sajnos biztos csak én vagyok béna és nem tudok olyan babakocsit tolni aminek nem bolygós a kereke:)
2012. máj. 7. 11:42
4/5 anonim válasza:
nehéz olyan kocsit találni, ami minden igényt kielégít. Mindenesetre ami a "mini" részt illeti, nekünk quinny zapp-unk van és erre igaz, hogy könnyű és nagyon kicsire lehet összecsukni. Mi nagyobb babával használtuk, de adapterrel a bébihordós autósülés (maxi cosi-val kompatibilis) rögzíthető rá. Így lehet újszülöttel is használni. Tudom, hogy egy mózeskosaras kocsi biztos kényelmesebb a babának, viszont azok általában óriásiak. Mi ezért választottuk ezt a kocsit. (sok utánzata is létezik már, amik olcsóbbak. azoknak sajnos nem tudom a márkanevét, de sorra létok az utcán "nagyon hasonlító" kocsikat)
5/5 anonim válasza:
Első vagyok: igen, bolygósíthatóak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!