Használ valaki ilyen babakocsit? Mi a véleményetek róla? Újszülöttnek kellene
igen nem vízszintesig dönthető, de a baba súlya még 1-3 %-kal lenyomja, meg az van odaírva, hogy újszülött kortól :-(
Szóval akkor ne . . .
A felette lévő nem jó, sajnos mivel kicsi az autó csomagtartója, ezért csak olyat tudok venni ami picire csukható
A másodikat és az utolsót lehet újszülöttnek is használni.
A 180fokig dönthető a legkényelmesebb nekik. Az utolsót még meg is venném.
Amit meg írtam, h a felette lévő: a mózes miatt. Amikor me vmi 150ig dönthetőre azt írják 0hótól, azt vagy hordozóra vagy mózesre értik
Az elsőt biztos nem venném újszülöttnek, a többi közül talán a 2.-at, de úgy ne vegyetek babakocsit, hogy nem látjátok fizikailag. Sokkal más képen mint élőben.
De a többi babakocsi, amiket néztetek... én ilyeneket néztem a most 14 hónapos fiamnak, hogy majd tavaszra könnyebb sportkocsit vegyünk... Szerintem ezek nem újszülöttnek valók, hiába is van ráírva.
Hogy a kocsiba beférjen.... hordozótok van? Mert esetleg érdemes lenne olyat venni, aminek hordozó része is van, és ha kell, a kocsiból csak kikapjátok, és rá a vázra és kész. Ez persze csak utazásnál. Én a mózes híve vagyok újszülöttnek, annak ellenére, hogy téli babám volt, lehet, hogy nyárinak is ilyen kocsit vettem volna.
Szóval árban nem mindegy, de én néznék a helyedbe multifunkciós kocsikat (mózes, hordozó, sport) mert ezek a sportkocsik nem annyira stabilak, a kerekük is kicsi, az útjaink meg.... majd meglátod, ha eddig nem is tűnt fel, hogy nem csak az autóutakon vannak kátyúk....
Nekünk is kis kocsink van, és én alapból a lapra csukhatót részesítem előnyben az egybe tolókar miatt: kényelmesebb egy kézzel tolni....
Nekünk ilyen van, bár mégegyszer nem vennék ilyet, de azért meg vagyok vele elégedve és befér a kicsikocsinkba is mózesestül:
Lanfear:
Néztem a felette lévő pirosat is, de az sem vízszintesig dönthető. Ha belerakom a mózest akkor az nem veszi fel a babakocsi alakját? Mert ha igen akkor ugyanott vagyok...
Nem akarok drága kocsit max 40000, mert nem szándékozom 1 évnél tovább használni.
fiam 10 hónapos kora óta nem használt babakocsit
Szia,
nekünk P.C. 822 -es volt (4.), arról szeretnék véleményt írni. Újszülöttnek teljesen jó, mi ezt használtuk. Aztán mikor kicsit nagyobb lett a baba (fél éves körül) és overálban akartam beletenni, akkor megállt a tudományunk, ugyanis az én édes kicsi babámat bele kellett paszírozni a kocsiba, annyira szűk... Nem tudtam nézni ahogy össze volt oldalról nyomva szegény baba, így eladtam. Pedig nem egy vaskos bébiről van szó (most már egy éves múlt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!