Újszülöttnek lehet olyan babakocsit venni, ami nem dönthető vízszintig, csak 150 fokig?
A leírásában az van, hogy újszülöttkortól ajánlják.
Tapasztalatokat szeretnék kérni!
szia,
Csak teljesen dönthetőbe lehet tenni az újszülöttet, hogy a gerince egyenesen legyen. 3 hós kortól lehet olyanba tenni ami nem teljesen dönthető.
Szia!
Az enyémen is ez a szöveg volt ráírva:
"Ülőrész jellemzői: 150° alá, nem vízszintesig dönthető, fokozatmentesen dönthető"
Ez a valóságban kb 162° volt. Én újszülött kortól ezt használtam. Kutya baja se lett tőle.
Nagyon kétlem, hogy ráírhatnák, hogy "újszülött kortól", ha nem lehetne újszülött kortól használni.
Én nagyon kevés olyan babakocsit láttam, ami vízszintesig dönthető.
Nagyon köszönöm a válaszokat. Őszintén, nem sokat jutottam előre. Nem gondoltam volna, hogy a babakocsi kiválasztása ekkora gond lesz! Hjajjj!!!
Ezer márka, ezer típus, árak határa a csillagos ég...
Szia, szerintem ha most vesztek kocsit, akkor nézzetek olyat ami többféle képpen dönthető, és akár teljesen vízszintesig, azt tudjátok a legjobban kihasználni, hiszen akár hason is aludhat benne a baba.
Üdv: 20 hetes kismama
Csak vízszintesig dönthető a jó, külöenben megterheli a gerincét. Az pedig hogy kutya baja sem lesz a döntöttől majd évek múlva derül ki.
Nem is értem, hogy miért kérdés kérsés ez, hisz teljesen egyértelmű, hogy a vízszintes a jó! Nem hiszem, hogy a gyerek egészsége a kompromisszum kategória lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!