Milyen márkájú babakocsit vegyek decemberi újszülöttnek?
Ha hóban is akarod tolni, legyen nagy kereke.
Espiro?
Szia!
Harmadik vagyok. Az a legjobb, amit tehetsz, hogy megnézed a babakocsikat élőben is. A Tako Jumper is jó, sokan dicsérik, hogy hóban is nagyon könnyű tolni, viszont maga a babakocsi nagyon nehéz. :( Az Espiro babakocsikat nézd meg mindenképp, főleg az Espiro Vectort, meg még tudom ajánlani a Chipolino Lumina-t is, nekünk olyan van, igazi terepjáró és nagyon könnyű. Ezt a kis videót is tudom ajánlani, hogy nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=mRrRgbvvqcg
Boldog babavárást! :)
Nagy segítséget kapok Tőletek, első babánkat várjuk, nincs tapasztalatunk babakocsikkal kapcsolatban.
Az Espiro vector-ról azt olvastam, hogy kicsi a mózes része. A téllel nem a hó a problémám, nem fogom hóban tologatni, csupán az, hogy hidegben be kell öltöztetni a kicsit és nem szeretném ha azonnal kinőné. :) A sport része pedig egyben dönthető, ami állítólag nem szerencsés...
Bár nem a tapasztalat mondatja velem.
A videót igyekszem többször megnézni :)
Szia!
Semmi baj nincs a kagylóüléssel!!!!(az ami egyben dönthető)
Nekünk legalább is nagyon-nagyon bevált!!!4
Nekünk volt a Coletto austin és annak kagylós az ülése,és csúcsszuper!!!
A Tako és e között vacilláltam,de a coletto győzött ,mert könnyebb...
Mindkettő lengyel egyébként a jobbok fajtából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!