Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak szerintem pofátlan...

Csak szerintem pofátlan babakocsival buszra szállni? Főleg ha tele van a busz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 10:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
#10-et folytatva: a buszon két személynek van helye, nekem és a sofőrnek. Aki olyan helyen száll le / száll fel, ahol én nem akarnék megállni, az meg menjen már el a búsba, 350 Ft-ot fizetek a vonaljegyért, ennyiért igazán lehetne luxustaxi!
2023. febr. 15. 12:07
 12/29 anonim ***** válasza:
81%

#5: Az a baj, hogy a többség nem értelmes, mégis szaporodik...

Kérdésre válaszolva, azért van a kijelölt hely. Oda menjen a kocsival és kész. Na meg legyen türelemmel, a hely neki van fenntartva, lesz helye akkor is, ha nem a leszállókkal szemben tolja a kocsit azonnal, ahogy nyílik az ajtó

2023. febr. 15. 12:47
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
A második válaszból kiderült, hogy nem vagy egyedül, a többiből meg az, hogy ettől még kisebbségben vagy.
2023. febr. 15. 13:03
 14/29 anonim ***** válasza:
15%

Csak akkor pofátlan, ha a kedves anyuka a kerekeskölyökkel úgy tolakszik fel, hogy meg se várja, hogy leszálljanak. Ilyenkor úgy felrúgnám a pujáróval együtt, hogy a plafonról pattanna vissza.

<--Gyerekmentes Övezet-->

2023. febr. 15. 14:40
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Jól van 14-es, mert amúgy aztán bárkitől rendben van az, ha nem várja meg a leszállókat?

Nem kell elájulni attól, hogy valakinek gyereke van, de azt vedd már figyelembe, hogy mégiscsak jobban megoszlik a figyelme egy kisgyerekkel közlekedőnek és egyáltalán nem biztos, hogy parasztságból tolakszik.

2023. febr. 15. 19:14
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Csak szerinted pofátlan igen, ugyanis a kisgyerekkel, kisbabával utazók hadd élvezzenek előnyt. Én még a helyet is átadom a kisgyerekes, kisbabás anyukáknak.
2023. febr. 15. 20:40
 17/29 anonim ***** válasza:
3%
A kérdezővel értek egyet. Gyereket vállalni nem kötelező. Ha nem tudja megoldani a gyereke felnevelését a többi ember zavarása és megkárosítása nélkül, akkor ne vállaljon. Az meg nevetséges, hogy a BKK leszállásra kenyszeríti a jegyet vásárló utast, hogy legyen helye a jegyet nem vásárló, sokkal több helyet foglaló gyerekkocsinak.
2023. febr. 16. 08:35
 18/29 anonim ***** válasza:
3%

Pontosan miért élvezzenek előnyt? A mai túlnépesedő világban semmi szükség gyerekekre.

2023. febr. 16. 08:36
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
dssfsdfds: Megszületni sem kötelező, mégis megtetted. Ez a "mai túlnépesedő világ" meg nem Európában létezik.
2023. febr. 16. 09:19
 20/29 anonim ***** válasza:
53%

Már hogyne lenne kötelező? Szerinted egy magzat el tudja ezt dönteni?

2023. febr. 16. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!