Lehet valamit tudni az M4 meghosszabbításáról?
Figyelt kérdés
Nemrég megjelent a zuglói Facebook-csoportban, hogy elkezdik tervezni a meghosszabbítását. Ez igaz? Mit tudtok róla?2023. jan. 7. 23:30
1/4 anonim válasza:
Mit kéne tudni? Következő szakasz a Törökszentmiklós-Püspökladány lesz, ahogyan be van ütemezve. Ugye az elmúlt években a karcagi konok kunok f*szkodtak egy sort, hogy melyik szántóföld miatt nem jó a vonala, de most már elvileg csak dolgozniuk kell rajta.
2/4 anonim válasza:
Itt a metróról van szó, de ezt én is csak azért tudom, mert pont olvastam a hírt.
És én ELolvastam a hírt, amiben világosan le volt írva, hogy a clickbait címadással ellentétben nem arról van szó, hogy a továbbépítésre szánt százmilliókról született döntés, hanem arról, hogy az előző, már megépült szakasz nyomán felmerült jogi költségeket fedezik. Ennyi. Szó sincs most az M4 metró hosszabbításáról és őszintén szólva volna is ennél nagyobb prioritást igénylő nagyprojekt.
4/4 anonim válasza:
Amíg a jelenlegi kormány marad, addig nem lesz hosszabb a 4-es metró. Hogy ez jó vagy rossz, azt mindenki döntse el magának, ez tény. 1998-ban és 2011-ben is elkaszálták az (2011-ben további) építését, legutóbb a Bosnyák térig tartó szakaszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!