Milyen vonatok ezek az új fajta, , dizájnosabb"piros mozdonyok?
Figyelt kérdés
Gyakran járok Pestre IC-vel és mindig látom őket,igazán szépek.Ti utaztatok már ilyennel?Vagy külföldi vonatok?Egyszer szívesen utaznék egy ilyennel,de azt sem tudom,belföldi-e egyáltalán.2010. okt. 2. 09:31
1/21 anonim válasza:
új vonatok, videomegfigyeléssel, takarítónővel és tisztasággal...és igen, kellemes vele utazni és magyar vonatok
2/21 anonim válasza:
te biztosan a Flirt (ejtsd: Flört) [link] vonatokra gondolsz, az ilyen vonatok Ausztriában közlekedtek előszőr és az idei évben kerültek ilyen vonatok magyarországra is. Semmi extra nincs bennük nagyon "fapadosak" ezalatt azt értem h a régi vonatok is kényelmesebbek, mint ezek, tele van kamerákkal, meg van benne légkondi, és nagyon halk, jól gyorsulnak.Nagyvonalakban ennyit róla
3/21 anonim válasza:
Most mozdonyról van szó vagy motorvonatról, mert nem mindegy. Ha csak mozdony, akkor szerintem a MÁV Cargo Taurus mozdonyait látod, ha pedig motorvonat, akkor keress rá a neten a MÁv Flirt-re vagy a MÁV Talent-ra.
4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igen,rájuk gondoltam,csak a nevét nem tudtam:)Azt lehet tudni,pontosan hol közlekednek?Eddig csak itt,Pesten láttam ilyet,pedig szívesen utaznék vele egyet.
2010. okt. 2. 10:23
6/21 anonim válasza:
7/21 anonim válasza:
ha a flirt-ről van szó: aludni kevésbé lehet rajta mint a régebbi piros csíkos kék kocsikban de a légkondi meg a kijelző jó benne
8/21 anonim válasza:
utaztam., nem rossz, könnyebben fel lehet rá tenni a bicajt :D
flirt, talent, desiro.
jár újvárosba, battára, pusztaszabolcsra, néha még fehérvárra is asszem.
9/21 anonim válasza:
'ejtsd: flört'
Jajj.
Flörtölni a barátnőddel kell.
A vonatot FLIRT-nek hívjuk, és flirtnek is kell ejteni.
Csak pár idóta találta ki ezt a flörtölést...
10/21 anonim válasza:
Jah és még annyit, hogy Ausztriában nem közlekednek Flirtek, és Magyarországra sem tavaly érkeztek...
Az első példány már 2006 decemberében itt volt, az utolsó 2009 februárjában érkezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!