Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen vonatok ezek az új...

Milyen vonatok ezek az új fajta, , dizájnosabb"piros mozdonyok?

Figyelt kérdés
Gyakran járok Pestre IC-vel és mindig látom őket,igazán szépek.Ti utaztatok már ilyennel?Vagy külföldi vonatok?Egyszer szívesen utaznék egy ilyennel,de azt sem tudom,belföldi-e egyáltalán.
2010. okt. 2. 09:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
új vonatok, videomegfigyeléssel, takarítónővel és tisztasággal...és igen, kellemes vele utazni és magyar vonatok
2010. okt. 2. 09:50
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
te biztosan a Flirt (ejtsd: Flört) [link] vonatokra gondolsz, az ilyen vonatok Ausztriában közlekedtek előszőr és az idei évben kerültek ilyen vonatok magyarországra is. Semmi extra nincs bennük nagyon "fapadosak" ezalatt azt értem h a régi vonatok is kényelmesebbek, mint ezek, tele van kamerákkal, meg van benne légkondi, és nagyon halk, jól gyorsulnak.Nagyvonalakban ennyit róla
2010. okt. 2. 09:57
 3/21 anonim ***** válasza:
81%
Most mozdonyról van szó vagy motorvonatról, mert nem mindegy. Ha csak mozdony, akkor szerintem a MÁV Cargo Taurus mozdonyait látod, ha pedig motorvonat, akkor keress rá a neten a MÁv Flirt-re vagy a MÁV Talent-ra.
2010. okt. 2. 10:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igen,rájuk gondoltam,csak a nevét nem tudtam:)Azt lehet tudni,pontosan hol közlekednek?Eddig csak itt,Pesten láttam ilyet,pedig szívesen utaznék vele egyet.
2010. okt. 2. 10:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Vagy desiro.

[link]

2010. okt. 2. 10:31
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Az oldal közepén megtalálod, hogy merre járnak:

[link]

2010. okt. 2. 10:35
 7/21 anonim ***** válasza:
ha a flirt-ről van szó: aludni kevésbé lehet rajta mint a régebbi piros csíkos kék kocsikban de a légkondi meg a kijelző jó benne
2010. okt. 2. 11:38
 8/21 anonim ***** válasza:

utaztam., nem rossz, könnyebben fel lehet rá tenni a bicajt :D

flirt, talent, desiro.

jár újvárosba, battára, pusztaszabolcsra, néha még fehérvárra is asszem.

2010. okt. 2. 14:59
 9/21 anonim ***** válasza:

'ejtsd: flört'

Jajj.

Flörtölni a barátnőddel kell.

A vonatot FLIRT-nek hívjuk, és flirtnek is kell ejteni.

Csak pár idóta találta ki ezt a flörtölést...

2010. okt. 2. 16:39
 10/21 anonim ***** válasza:

Jah és még annyit, hogy Ausztriában nem közlekednek Flirtek, és Magyarországra sem tavaly érkeztek...

Az első példány már 2006 decemberében itt volt, az utolsó 2009 februárjában érkezett...

2010. okt. 2. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!