Csak nekem az (egyik) kedvencem az Uzsgyi?
én négy éven át ingáztam usgyin minden nap
hát nem csodálom, hogy nem egy közönségkedvenc. új korában sem sok jót tudtam róla mondani, de amilyen ütemben strapálódtak lefelé, azt nem lehet pusztán a gyér karbantartásra fogni
hangos, kényelmetlen, levegőtlen, az ablakok párásodnak mint állat, légkondi van, de minek (vagy fagyaszt, vagy nem működik, és előszeretettel csurgatja az utastérbe a vizet, néha pont a fejedre), a beltér pedig már új korában is az előző rendszerbeli kórházi várótermek hangulatát idézte, a külcsín se olyan, mint amit a 21. században szépnek mondanánk (bár az az előbbiek után ez már egészen mellékes)
két kisebb dolgot szerettem csak benne: ahhoz képest, hogy rövid távú közlekedésre készült, a lábaknak elég sok hely volt hagyva
a másik, hogy ha nem voltak olyan sokan, akkor valahogy pont jól be tudtam magam fészkelni az ülés-asztal-fejtámla kombó közé és szunyálni egy nagyot. utána persze fájt a derekam, mint állat, mert az ülést enyhén szólva nem párnázták túl.
basszus, és ilyenekről el is feledkeztem, hogy az ajtónyitás milyen gyakran besz.rt
apránként jutnak eszembe az emlékek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!