Fate kérdés. Mit ajánlotok következőnek, mit érdemes nézni, ha eddig a lentebb felsoroltakat már láttam és, ha lehet legyen benne legalább az egyik szereplő a kedvenceim közül? ( Kedvenceim: Saber, Illya, Rin, Shirou, ő lehet akár Archerként is.)
Ezeket láttam eddig:
Fate/Zero
Stay night
Unlimited blade works
Heaven' s feel filmek
Kaleid liner prisma Illya
Te mivel folytatnád?
Apocrypha
Utána last encore
Utána grand order de azt érdemes szüneteltetni ha gondolod mivel
Chronologiailag így van
Grand order bevezető movie
Camelot 3 movie (ebből csak 1 jelent meg idén adjak a 2.-at)
Babilonia anime sorozat
jövőre jelenik meg a végső movie ami lezárja a történetet!
Mint láthatod nagyon össze vissza van!
Megjelenési sorrend!
Grand order bevezető movie
Babilonia anime sorozat
Camelot 1. Movie
Camelot 2. Movie
Végső történet szál movie
Camelot 3. Movie
Mivel ez egy kész online játékról lett csinálva promozva viszont nagyon népszerű a sztorija is elég jó mivel átlépi a világokat
Ezért is szerintem úgy kezd ha ezt akarod meg nézni hogy meg ezer az alap moviet utána a camelot moviet majd vársz a többi camelot részre (és ha eközben nincs semmi megjelenés) akkor a babilonia anime sorozat majd a végső movie (ami jövőre lesz)
Bocsi pontosítok!
Elvileg a camelot fejezetnek 2 movie ja lesz csak!
A végső arc pedig nem movie hanem anime sorozat lesz! És idén nyáron jön
Amugy kár hogy nem animaljak meg az egész történetet mivel elég érdekes helyszíneket mutat be mindig köztük az “orealnsi” háborúkat utána meg a romai birodalmat Cézár idejében
A lényeg szerintem varjal amig kiadják a 2. Camelot moviet az év végén max januárban utána mehet a Babilon sorozat és a végső sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!