Voltatok már szerelmesek anime szereplőkbe, vagy vonzódtatok hozzájuk? Miért?
Kiskoromban (90-es évek vége) első szerelmeim Merkúr Tündér a Sailor Moon-ból, és Launch (amikor épp kékhajú és kedves) voltak a Dragon Ball-ból.
Máig emlékszem egy álmomra, amiben Launch-al ültünk egymással szemben az asztalnál Zseniális Teknős házában, és fogtuk egymás kezét, beszélgettünk, ő meg kedvesen nevetett valamin amit mondtam.
Olyan intenzív érzelmi élményem azóta sem volt.
Igen.
Pl Elias (The Ancient Magus' Bride), Mercenary (Grimoire of Zero), Zaryusu (Overlord).
Fétis miatt.
2 nagy anime-szerelmem Gaara a Narutoból és Ichigo a Bleachből.
Mindkét karakter olyan zárkózott, néha kicsit elveszett és magányos,mint én. Na jó, Gaara nagyon is, de ebből a szempontból Sasuke is bejön, bár annyira nem tetszik a jelleme. A japán srácok amúgy is cukik. És nekem bejön,ha valaki nem átlagos. Nőként sem azok a kigyúrt vagy mittudomén milyen menő férfi manökenek jönnek be,hanem a zárkózott, visszahúzódó, "meghódítandó" fiúk. Gondolom ezért jönnek be nekem. A rajongása még megvan, de már nem mondanám, hogy szerelmes vagyok beléjük. Bár úgy 7
7-8 éve lerajzoltam magamnak Ichigot,csókolgattam, vele aludtam, és mindent megtettem volna, hogy életre keljen. Billy Kaulitz (TH) és Ruki (the gazette) iránt is hasonló érzelmeket tápláltam, ciki :D
Kérdező, válaszolj te is ^.^
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!