Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Sci-fi műfajban miket érdemes...

Sci-fi műfajban miket érdemes nézni? ( Steins;gate az egyik kedvencem.)

Figyelt kérdés

2021. aug. 26. 10:44
 1/8 anonim ***** válasza:
61%

Nekem a SG mellett a Code Geass a másik kedvenc sci-fim. Semmi képpen ne hagyd ki (háború, pszichológiai karakterdráma, nagyon durva, de zseniális)

A Steins Gate-nek van egyfajta spin offja, a Steins Gate 0, nekem egy halványka fél fokkal jobban is tetszett.

Nem sf, de hangulatában hasonlít a SG-re az Erased. Időutazós dráma, nem annyira kidolgozott, mint a SG, de nem kevésbé jó. :D

Ezek mind benne vannak a top 5 kedvenc animémben.

Régen láttam még a Psycho Pass-t. Akkor imádtam, de már nem emlékszem, mindenesetre ajánlom.

És az új felfedezettem sf-m, a Cross Ange. Brutális és kegyetlen, de eddig bejön (asszem pont a felénél tartok)

Remélem, segíthettem :D

2021. aug. 26. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Idei szezonból nagy tudom ajánlani a Vivy: Fluorite Eye's Song animét, original, ember-Ai kérdéseket feszeget.
2021. aug. 26. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Ghost in the Shell

Psycho Pass

Planetes

2021. aug. 27. 06:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Ghost in the Shell

Vandread (két évad)

Galaxy Express 999 (igazi klasszikus, retró sci-fi, bár jó hosszú)

2021. aug. 27. 09:32
 5/8 TR75 ***** válasza:
83%
Cowboy Bebop
2021. aug. 27. 09:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mennyire szeretnél sci-fi, de nekem a Full Metal Panic! még mindig nagy kedvencem. A 4. évadnál pedig már közel sem olyan shounen vígjáték kategória, hanem eléggé eldurvulnak a dolgok, és nem is egy csavar van a történetben.
2021. aug. 28. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Stei...jah. Akkor Code Geass.
2021. szept. 1. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Psycho-Pass-t is ajánlani tudom.
2021. szept. 1. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!