A nyíregyházi utasok ennyire nagyravágyók?
Figyelt kérdés
Az intercityk, amik Nyíregyházáról indulnak Budapest nyugatiba, van rajta 1. és 2. osztályú kocsi, meg valamelyiken fecske kocsi is, meg valamekyiken prémium 1. osztályú kocsi. Most az olyan intercity vonatokról lenne szó, amin 1. osztályú prémium kocsi is közlekedik. Mivel kevés hegy van benne, hamar elfogy rá a helyjegy. Aki venne rá Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Püspökladányban, Szolnokon rá jegyet, gyakori, hogy nincs már rá helyjegy, mert a Nyíregyhàzán felszálltak hamarabb vettek rá. Én ezt következtettem le, meg más is mondta. Én is debrecenben felszálló utas szoktam lenni, nekem ha cityvel kell mennem, akkor nem veszek prémium 1. osztályra jegyet, jó a sima 2. osztály. Sőt nekem a fecske része is jó, azonban más venne rá jegyet, de a nyíregyháziak epkapkodják mindet. Miért ilyen nagyravágyók a Nyíregyházáról induló utasok?2022. nov. 14. 22:16
21/27 anonim válasza:
Ez amúgy nem ugyanaz a kérdező aki mindig azért vinnyog mert életében egyszer odaült valaki az ő helyére és ahelyett hogy szólt volna neki inkább kiírt naponta 3 kérdést arról, hogy miért nem ülnek az emberek a helyükre? :D
22/27 anonim válasza:
A kérdező továbbra sem fogja vissza magát privátban:
2022. november 15. 15:46
Előzmény:
A kérdésre írt válaszod: A nyíregyházi utasok ennyire nagyravágyók?
"Jelentettem a kérdést, ostoba, sz@r trollról van szó, ugyanarról a hülyegyerekről, akinek a meséjében múltkor a nyíregyházi (valójában akár..."
Az üzenet:
Te! A jó k*va anyád ge**ét szo*d ki te féreg, dögölj meg a jó k*va anyáddal együtt te senkiházi féreg, a kardot nyomja beléd valaki te gané féreg.
😅😅
24/27 anonim válasza:
#22 a stílus maga az ember, nyilván ide nem meri kiírni, mert akkor törlik/tiltják 😆
25/27 anonim válasza:
22-es: a privát üzenetet küldd el a moderátoroknak emailban, ök tiltják az illetöt!
26/27 A kérdező kommentje:
Én meg múlthét szombaton mentem a 33-assal Debrecenből Ladányba, a helyjegyem 21. kocsi 52-es helyre szólt. Ez úgy néz ki, hogy 2 űlés van egymás mellett, az 52, 58. Odaérek és a belső ülés ahová szólt a helyjegyem az 52-es, mert az 52-es számnál volt az ablak rajz, nem az 58-nál. Az 52-es helyemen, azaz az ablak mellett ült egy középkorú nő és a külső 58-as hely volt szabad. Köszöntem és mondtam, hogy az 52-esre szól a helyjegyem, azt mondta az övé is, mondtam az enyém is. Azt m9ndta, ha nekem oda szól a helyjegy az ablakhoz, feláll, üljek le és ő kívülre űl. Mondtam, hogy ó hagyja, nem kell, mindegy tessék maradni, ülök ide kívülre, nekem mindegy. Akár az előtérben is megállnék, ha arrol van szó. Ez egy nyíregyházi nő volt, mert keveset beszélgettünk és mondta, hogy Budapestig megy, én meg kérdeztem, hogy pesti, azt mondta nem, ő nyíregyházi. Csak azért írtam le, hogy én nem vagyok olyan, hogy felállítom, ha nekem is oda szólt a helyjegy, hanem ülök kivülre vagy máshová. Más meg fel sem állna. Én jószívű is vagyok.
2022. nov. 15. 22:06
27/27 anonim válasza:
#26 ez egy normális emberi viselkedés, ettől még nem kell azt feltételezni, hogy mindenki más (főleg a nyíregyháziak) önzőek, és mind ellened vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!