Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A nyíregyházi utasok ennyire...

A nyíregyházi utasok ennyire nagyravágyók?

Figyelt kérdés
Az intercityk, amik Nyíregyházáról indulnak Budapest nyugatiba, van rajta 1. és 2. osztályú kocsi, meg valamelyiken fecske kocsi is, meg valamekyiken prémium 1. osztályú kocsi. Most az olyan intercity vonatokról lenne szó, amin 1. osztályú prémium kocsi is közlekedik. Mivel kevés hegy van benne, hamar elfogy rá a helyjegy. Aki venne rá Debrecenben, Hajdúszoboszlón, Püspökladányban, Szolnokon rá jegyet, gyakori, hogy nincs már rá helyjegy, mert a Nyíregyhàzán felszálltak hamarabb vettek rá. Én ezt következtettem le, meg más is mondta. Én is debrecenben felszálló utas szoktam lenni, nekem ha cityvel kell mennem, akkor nem veszek prémium 1. osztályra jegyet, jó a sima 2. osztály. Sőt nekem a fecske része is jó, azonban más venne rá jegyet, de a nyíregyháziak epkapkodják mindet. Miért ilyen nagyravágyók a Nyíregyházáról induló utasok?

2022. nov. 14. 22:16
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ez a tipikus proli, aki az utolsó pillanatban áll be a sorba aztán hőbörög hogy nem fér fel a vonatra mert annyi agya nincsen, hogy előre vegyen jegyet.

Nyíregyháza van lemaradva a proli szemében miközben ő maga az internet hasznos használatára sem képes mert túl hülye hozzá :D

2022. nov. 14. 23:53
 12/27 A kérdező kommentje:

#7 Ebben igazad van. Debrecen is egy szemétdomb, úgy ahogy Budapest is és az egész Magyarország. Eszembejutott a multkor, hogy szégyellem, hogy magyar vagyok. Ha tehetném elhúznék innen külföldre, mert az egész ország egy szrméttomb. Viszont Nyíregyháza tényleg kicsit le van maradva, mett okyan retro ott minden. Én meg azt mondom, hogy ott van több bunkó.

#10 Te mondod nekem, hogy hülye vagyok ezt nem értrk, azt nem értek.

Már fent megfogalmaztam, hogy én nem utazom intercityn 1. osztályon. Mondtam, hogy 2. osztàlyon szoktam, de akár még a sima gyorsvonati rész, "fecske" kocsi is jó nekem. Én ugyanis, csak Hajdúszoboszlóig, Ladányig szoktam utazni, esetleg Szolnokig, ritkán Ceglédig, nem is nrkem kell a prém8um hely. A pénztárnál látom, hallom, hogy kérnének prémium 1.osztályú jegyet, akik nagyobb csomagokkal utaznak és megérdemelnék a kényelmet, de többször mondta már a pénztáros, hogy már nincs. Na miért, mert a Nyíregyháziak elfoglalják. Szóval te sem figyeltél, hogy már fent leírtam, hogy 2. osztályon szoktam utazni.

2022. nov. 15. 02:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
De mi a fåsz bajod van a nyíregyháziakkal? Könyörgöm, onnan érkezik a vonat és megy tovább Pestre, hát miért csoda az, ha az időben korábban felszállók vesznek előbb jegyet? És ez miért baj egy olyan világban, ahol a jegyelővétel lehetősége már évszázados dolog, így aki akar, már napokkal, hetekkel előre jegyet válthat? Milyen sötét kérdés már ez.
2022. nov. 15. 04:45
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy az összes jegyet a nyíregyiek veszik meg? Mikor nem tudsz már első osztályú jegyet venni? Vonat érkezés előtt 20 perccel? Ne is csodálkozz, hogy nem kapsz aki előre megtervezi az utat az minél előbb megveszi a jegyét. És valószínűleg nem induláskor van tele a szakasz, útközben is szállhat fel olyan aki előre megvette az első osztályú jegyet előre. Nincsen felosztva Nyíregytől, Debrecentől stb., hogy ki vehet jegyet, vásárlási sorrend van. Ha valaki Püspökladánybol indul és megveszi az összes 1+ jegyet akkor Debrecenben sem fogsz rá jegyet kapni, Nyíregyházán meg pláne, kivéve, ha valaki csak Püspökladányig utazik.

Úgyhogy nem a nyíregyháziak ennyire nagyravágyók.

2022. nov. 15. 06:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

#12: mondom én, hogy buta vagy.

Ha valaki Miskolctol veszi meg Pestig a helyjegyet, akkor ugyanarra a helyre már nem tudsz Nyíregyházától Pestig venni, csak Miskolcig.

Általában aki 1. osztályon utazik, már van annyi esze, hogy előre megveszi a jegyet.

Amíg vonatoztam, 2. osztályon jártam mindig, már mikor vasárnap leszálltam a vonatról, megvettem a pénteki jegyet (akkor még nem volt online) mert felénk a másodosztályra sem volt helyjegy péntekre már csütörtökön sem.

2022. nov. 15. 06:22
 16/27 anonim ***** válasza:
90%

Kezd unalmas lenni az a topik.

Szinte már csak pár retardált írogat ide kérdést: a kedvenc vasútvonalas, a világmegváltó ötletelő meg a nyíregyházi-utasgyűlölő.

2022. nov. 15. 07:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Jelentettem a kérdést, ostoba, sz@r trollról van szó, ugyanarról a hülyegyerekről, akinek a meséjében múltkor a nyíregyházi (valójában akár Debrecen-Csapókert állomáson is felszállható utas nem adta át a Kiss emeletén található helyét a kisgyereknek. Remélhetőleg az adminok ezúttal komolyabban veszik a dolgot.

#16 Na, a közlekedés fejlesztését szolgáló (még ha irreálisan is ható) ötletekkel, álmodozással semmi baj sincs, ahogy a kedvenc vasútvonalas kérdések is hozzájárulnak, hogy jobban megismerjük a hazánkat s annak tömegközlekedését.

2022. nov. 15. 07:28
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Te valami debil vagy kérdező?
2022. nov. 15. 08:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

2022-ben még van olyan, hogy valaki pénztárnál veszi meg a jegyet IC-re (pláne 1. osztályra) AZNAP?

Aki ennyire barlangban él, az ne háborogjon, hogy a világ fejlődik.

2022. nov. 15. 10:45
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
te tényleg buta vagy, ha valaki Debrecen - Cegléd között szeretne utazni prémium osztályon, de valaki már megvette Hajdúszoboszló és Szolnok között, már nem tudja kiadni neki a pénztáros, nem a nyíregyháziak veszik meg
2022. nov. 15. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!