Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak én vagyok olyan szerencsé...

Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy folyamatosan olyan emberek ülnek előttem/mögöttem/mellettem, vagy a közelemben, akik az egész utat ordítva végigtelefonálják?

Figyelt kérdés

Még mielőtt bárki írná, filmet szoktam közben nézni fülhallgatón, de így is áthallatszik a "motyogás". Nem fogom fel ép ésszel, hogy hogy lehet 3 órán keresztül telefonálni.

Nem értem azt se, hogy hogy nem zavarja őket? Engem nagyon szokott zavarni, ha más hallja amit beszélek, egyrészt más is hallja mit beszélek, másrészt pedig lehet ez zavarja is őket :D

2022. nov. 3. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csak te.

"Nem értem azt se, hogy hogy nem zavarja őket?"

Valószínűleg nem bizalmas dolgokról beszélnek.

2022. nov. 3. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
58%
Így jár, aki tömegközlekedik.
2022. nov. 3. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Téged zavar, mást nem, ez ilyen. Fordítva ő meg azt nem érti, hogy tudsz 3 órán át nézni ki a fejedből.
2022. nov. 3. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én is pont így vagyok:)
2022. nov. 3. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Hozzám/ közelembe mindig táposok ülnek, fullad, folyik a taknya, letüsszög ezerszer...
2022. nov. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!