Anno: személyvonatra vett jeggyel tévedésből gyorsra száltam fel, amely jó messzire vitt volna a célállomástól.
Már átrobogtunk az állomásomon, mikor piros jelzésre a vonat leállt. Az utólsó kocsi, melyen utaztam, éppen egy kereszeződésben állt meg. Kihasználva az alkalmat leszálltam és véletlenül a sorompónál várakozott egy városomba tartó busz is. Úgyhogy csak átszálltam és pár perc múlva otthon is voltam.
2015. szept. 28. 15:33
2/9 anonim válasza:
Elaludtam a helyközin, amikor felébredtem, a mellettem lévő ismeretlen fazon vállán volt a fejem. Bocsánatot kértem rögtön, ő meg úgy visszafogottan nevetve mondta hogy semmi baj.
2015. szept. 28. 15:40
3/9 anonim válasza:
Osztálykirándultunk, és mi a nagyok azzal szórakoztunk hogy vizet köpködünk ki az ablakon, hogy eltalálja a fejüket kilógató alsósokat, akik a vonaton hátrább voltak. Az egyik kis zseni meg megpróbálta visszaadni és amozgó vonaton megpróbálta ránk köpni a vizet. Természetesen öngól lett a dologból.
2015. szept. 28. 15:50
4/9 anonim válasza:
Amikor egy német vonaton anno először találkoztam gombnyomásra működő budiajtóval, de kézzel próbáltam kinyitni az ajtót. Eléggé döbbent tekintettel néztek rám az utasok, amikor nagy nehezen rést ütöttem a pajzson és a keskeny nyíláson bekúsztam a helyiségbe. Kifelé már észrevettem a gombot, a legnagyobb eleganciával távoztam a helyszínről.
2015. szept. 28. 15:56
5/9 anonim válasza:
Ez ott helyben nem volt vicces, de Pestről jöttem haza, késéssel érkezett a vonat, és 22:30 helyett 22:41kor szálltam le róla, így az utolsó buszom hazafelé elment, és gyalog mentem haza 6 km-t :D
2015. szept. 28. 16:38
6/9 anonim válasza:
Már elég régen volt iskolából hazafele menet.
Kb minden könyvem a táskában volt egyéb dolgokkal pluszba megpakolva. Legalább 10 kiló volt.
2 átszállással jártam haza. 2. átszállásnál busz hátuljában leraktam a táskát és mellette utaztam. Otthon anyám azzal fogadott, hogy hol a táskám?:d Naná, hogy a buszon maradt. :D Visszamentem végállomásra és megkérdeztem, nem e adott le valaki egy nagy iskola táskát? :D A forgalmista ideadta táskámat és megkérdezte, hogy lehet egy ilyen nehéz táskát elhagyni? :D
2015. szept. 28. 17:05
7/9 anonim válasza:
Férjem különvonaton utazott. A vonat a Keletibe vitte volna őket, de az egyik állomáson elnézték a menetrendet és a Nyugati felé küldték a szerelvényt. A mozdonyvezetőnek csak a következő állomáson tűnt fel, hogy rossz felé mentek (sötét volt, és annyira nem volt helyismerete). Azóta a férjem elmondhatja magáról, hogy sikerült vonattal eltévednie.
2015. szept. 28. 22:34
8/9 anonim válasza:
2 éve jöttem haza reggel Siófokról Szegedre busszal. Megálltunk Hőgyésznél egy 10 percre, elmentem mosdóba, és a busz pedig otthagyott(hiába futottam vagy 1 km-t utána integetve, senki nem volt olyan jófej, hogy szóljon a buszon a sofőrnek, hogy valaki fut a busz mellett/után :D), táskámmal rajta...:D Ez pont augusztus 20-án volt, tehát a váróteremben senki nem volt...így jobb híjján következő buszsofőrtől, aki odaért elkértem a Szekszárdi buszállomás telefonszámát, és felhívtam őket, szóljanak már a sofőrnek és ott rakja már le a táskámat...én meg következő busszal átmentem Szekszárdra...persze utána várhattam vagy 5-6 órát a délutáni szegedi buszra...
2015. szept. 29. 17:10
9/9 anonim válasza:
Usgyi becenevű orosz motorvonatnak a wc-jébe ültem be kábelt fektetni. Tudni kell hogy az ajtó nyitás-zárás és reteszelés gombok nyomkodásával működik. Én megnyomtam a retesz gombot de nem reteszelt le. A következő delikvens meg rámnyitott. A vonat persze nyitotta volna ki a WC ajtót, amit elkaptam és visszatartottam. De a vonat úgy gondolta hogy akkor már teljesen kinyitja az ajtót, és az istennek sem akarta abbahagyni. (ha teljesen kinyílik az ajtó persze csak a fél vonat láthatja hogy a wc-n ülök). Így hát fél kézzel kapaszkodtam az ajtóba hogy visszatartsam fél kézzel meg próbáltam menteni a menthetőt (azaz törölni a törölhetőt meg felhúzni a nadrágot). Nem semmi küzdelem volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!