Miért várja el a sok vezetni nem tudó (túlnyomórészt nő), hogy a többi autós toleráns legyen az ő szerencsétlenkedésével?
Neked sem kötelező autóba ülni, ha még a tolerancia is nehézséget okoz.
Vagy te profi autóversenyzőként születtél?
29 éve van hivatásos jogosítványom, több mint egymillió kilométer van a hátam mögött. De még mindig toleráns vagyok, hiszen valahogyan még kell tanulnia vezetni. A kötelező óraszám ehhez édeskevés.
Hivatásos sofőrként és városi motorosként azt tapasztalom 2 igazán veszélyes vezető típus van: középkorú férfiak akik túlzott magabiztossággal minden rizikós helyzetet bevállalnak (záróvonalon előzés, gyorshajtás, indexmentes kanyar, leszorítás stb), és minden vélt vagy valós hibára aggresszióval reagálnak (persze aztán csitul az agresszió ha a célpontjuk meg tudja magát védeni).
A másik a vidéki autós Budapesten, de ez mellékes.
Hát nem tudom, engem még sosem akart megölni szerencsétlenkedő nő, max kicsit feltartott.
Viszont mostanában azt figyeltem meg hogy ilyen 50-60-70-es férfiak poroszkálnakn70-el, majd mikor megelőzöm őket, kizben 110-ig gyorsítanak, nekem 130-al kell mennem, hogy be tudjam fejezni az előzest. Utána persze visszalassítanak 70-re, mert 90-100-nál igen hamar eltűnnek a tükörből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!