A kerékpárosokkal teli helyeken élő autósofőrök toleránsabbak, intelligensebbek a bringásokkal szemben, mint mások?
itt a Józsefvárosban/Ferencvárosban, de máshol is nagy türelem kell mindenhez, mindenkihez. A legjobb, amikor egy szemből jövő gyalogos a telefonját nyomkodta..láttam, hogy ez átjön a túloldalra..megálltam, vártam..le iss lépett, átlósan jőtt felém, majd nekem jött...és még engem küldött el az anyámba..villanyaitóm van, nem hallotta...a többi hozámszólását le sem merem írni ..(Tűzoltó utca)
...mentem tovább..elvégre Ferencváros...
A magyarok általában nem, sajnos. Sőt, inkább türelmetlenebb mondjuk egy belvárosi, aki egész nap kerékpárosokat kerülget, mint aki szökőévente találkozik velük.
Ellenben ha egy osztrák, német, dán, svéd stb. embert nézel, akkor ők különösen toleránsak, például olyankor is mindig elengednek, ha nekik lenne elsőbbségük, vagy éppen kilométereken keresztül mennek a cangás után, ha a biztonságos előzés nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!