Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A BKK miért nem tud egy...

A BKK miért nem tud egy pótlást megszervezni?

Figyelt kérdés
Ha kiesik az 1-es villamos, beáll a káosz. Persze ez sem lenne gond, de legalább mondanák ki, hogy nem tudják megoldani a helyzetet. Pótlás van, ami annyira tömött buszokat jelent, hogy az ajtó ki sem tud nyílni a bent szoroskodó emberektől. Persze ezt mondtam a busz sofőrjének is már a helyszínen, de valószínűleg nem érdekelte túlzottan, hogy 0 színvonalon végzi a munkáját.
2022. okt. 13. 11:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Kapaszkodj meg, én operatív esetben NEM szerveznék pótlást.

Azért, mert lassan ér oda a pótlás, ha más buszvonalakról vezénylik le, szívnak az ottani utasok is, a pótolt vonalra mindenképp kevés busz jut, adott esetben dugó is van, tehát használhatatlan.

Szinte mindig van alternatív útvonal, amikor nem, marad a gyaloglás, de az se lassabb olyankor.

Én az 1-es vonalán lakom, dolgozom, mindig igyekszem megnézni, mi történt, van, aminek hamar vége. Eszerint döntök, hogy gyaloglás vagy alternatív útvonal.

Nyáron 7 megállót gyalogolta le a 40 fokban, mert rövidnek véltem a forgalmi zavart, nem volt az. Ez van. Alig ment el közben pótló, azok kitömve, dugóban állva.

Pár hete meg kerülővel mentem az irodából nagy csomagokkal. Van ilyen.

Inkább azokat nem értem, akik nem kreatívak ilyen esetben és képesek 20 percet várni a pótlóra a tömegnyomorban.

2022. okt. 14. 08:36
 12/28 anonim ***** válasza:
72%

8

Hidd el, én megoldanám a Honvéd kórház - Népligetet, attól függ, épp hol ér a fennakadás. De az egészet is, de operatívan úgyse esik így ki.

Ha nem, gyalogolnék.

2022. okt. 14. 08:38
 13/28 anonim ***** válasza:
71%

Honvédkórház - Népliget?

Nem jár szinte pont ezen a vonalon egy 3-as metró?

Jó, középen pótló, de mivel ott ki van építve a rendszer, inkább az a pótló, mint a villamos pótlás.

2022. okt. 14. 10:34
 14/28 anonim ***** válasza:

Egyébként begyalogolsz a Dózsa György útra, ott a 75-ös troli, a Puskásig megy, ha teszem azt nálatok nem jár a vili, ott már fog.

Ha a Népliget és a Puskás között szállítanak le, visszagyalogolsz a Puskásra, onnan mindkét irányban van alternatíg, Hidegkutin 37-es, Kőbányain 28-as, 9-es, Vajda Péternél 99-es, de végig is gyalogolhatod a távot.

Zuglónál busz vagy gyalog a 75-ös troliig.

Kacsóh Pongrácnál kisföldalatti.

Vakok Intézeténél szintén a 75-ös van közel.

De ha olyan a fennakadás, akkor a BudapestGO áttervezi neked az útvonalat szerintem.

Én amúgy volt, hogy a Lurdy házba mentem be, amikor már nem volt mit bejárni, leültem a kajáldáknál és csináltam a dolgomat. Hazafelé ilyesmi is opció lehet.

2022. okt. 14. 10:57
 15/28 anonim ***** válasza:
na ez a baj a villamossal, a zavarérzékenység. állandóan van vele valami, valamelyik majom autós összekoccan vele, vagy ledöglik egy jármű, és rögtön meghalt az egész vonal.
2022. okt. 14. 11:13
 16/28 A kérdező kommentje:
Emberek! Nem az a baj, hogy nincs pótlás! Írja ki a BKK nyilvánosan az igazságot. Írja ki, hogy nem tudják megszervezni. Írják le, hogy nem fog járni sem villamos sem pótló egy órán át. Ezt teszik? Oh, dehogy! Ha valahova közzé mered tenni, hogy milyen ócska minőséget adnak, azonnal mennek a BKK hiánymunkásai kommentelni. Nem baj, ha valami színvonaltalan, de azért vállalják már fel!
2022. okt. 14. 20:46
 17/28 A kérdező kommentje:
#13 : Felszállsz először a villamospótlóra, leszálsz a Lehel utcánál, átgyalogolsz a Hun utcába, a Lehel téren átszálsz, majd a Nagyvárad téren szintén átszálsz. Butaság? Hm, pedig épp ezt írtad le!!
2022. okt. 14. 20:48
 18/28 A kérdező kommentje:
#14 : Ennyi erővel az egész távot is végig lehet ám gyalogolni! Jó ég...
2022. okt. 14. 20:49
 19/28 anonim ***** válasza:

Vaaagy elsétálsz a Göncz Árpád metrómegállóig (350m, 5 perc séta, és ugye épp az ezen a szakaszon közlekedő villamos kieséséről van szó), onnan metrópótló a Kálvinig, onnan metró a Népligethez.

Az valóban butaság amit leírtál.

2022. okt. 14. 21:37
 20/28 A kérdező kommentje:
Hát ez a gyaloglás átszállás sem sokkal jobb. Viszont örülök, hogy az emberek ennyire igénytelenek! :)
2022. okt. 15. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!