Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 136E buszjáratot miért kellet...

136E buszjáratot miért kellet tönkre tenni ? Úgy látom a BKK visszafejlődik. Most minden megállónál ahol eddig nem állt meg.

Figyelt kérdés
Régen csak Árpád utcánál állt meg. Most meg Villanytelep, Lajosmizsei sorompó stb. Szóló busz közlekedik, csuklós busz helyett. BKK miért visszafejlődik ?

2022. szept. 30. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
Mert olyanok hozzák a döntéseket, akiknek fogalmuk sincs az emberek igényeiről és egy közlekedési vállalat működéséről, illetve utoljára gyerekkorukban utaztak tömegközlekedéssel.
2022. szept. 30. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Van helyette ugyanolyan expresszjárat, mint a 136E volt.

Ez a 132E nevű járat. Annyi a különbség, hogy másik útvonalon éri el a Havannát.

Abban egyetértek, hogy hülyeség volt szólósítani a 136-ot. Szoktam látni, hogy milyen heringparty van rajta, még csúcsidőn kívül is.

2022. szept. 30. 13:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg előremutató fejlesztés volt, amiről konkrétan téged is megkérdeztek: egyrészt a pestszentlőrinci önkormányzat az átlagnál nyitottabb az alulról jövő kezdeményezésekre, másrészt a BKK is tartott társadalmi egyeztetést.

Én örülök , hogy közvetlenül elérhetővé váltak a kispesti bevásárlóhelyek, szolgáltatóházak a Havanna felől is. A 132E jelenlegi sűrűsége mellett nem tudom, van-e hosszabb tavon létjogosultsága , de az idő ezt is eldönti majd. A 142E meg egyértelmű sikersztori.

2022. szept. 30. 14:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen előremutató fejlesztés, de sajnos a főváros forrás- és a BKV sofőrhiánya miatt nem tudott úgy megvalósulni, ahogy kellett volna, azaz hogy mindkét járat (132E és 136) értelmezhető követési időkkel közlekedjen, csuklós járművekkel. A Havannáról mindenképp előnyösebb a 132E útvonala a 136-os dugóhalmazánál.
2022. szept. 30. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!