136E buszjáratot miért kellet tönkre tenni ? Úgy látom a BKK visszafejlődik. Most minden megállónál ahol eddig nem állt meg.
Van helyette ugyanolyan expresszjárat, mint a 136E volt.
Ez a 132E nevű járat. Annyi a különbség, hogy másik útvonalon éri el a Havannát.
Abban egyetértek, hogy hülyeség volt szólósítani a 136-ot. Szoktam látni, hogy milyen heringparty van rajta, még csúcsidőn kívül is.
Szerintem meg előremutató fejlesztés volt, amiről konkrétan téged is megkérdeztek: egyrészt a pestszentlőrinci önkormányzat az átlagnál nyitottabb az alulról jövő kezdeményezésekre, másrészt a BKK is tartott társadalmi egyeztetést.
Én örülök , hogy közvetlenül elérhetővé váltak a kispesti bevásárlóhelyek, szolgáltatóházak a Havanna felől is. A 132E jelenlegi sűrűsége mellett nem tudom, van-e hosszabb tavon létjogosultsága , de az idő ezt is eldönti majd. A 142E meg egyértelmű sikersztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!