Ha már majdnem 1 éve nem vezettem, "visszafejlődhet" a vezetési rutinom?
Figyelt kérdés
Tavaly nyáron kénytelen voltam eladni a kocsimat, azóta semmit nem vezettem, maximum utasként ültem néha autóban, de azt se sűrűn. Vagy busz, vagy vonat, vagy gyalog megyek, ha menni kell valahová.
De úgy néz ki, hamarosan helyrejövök pénzileg és tavasszal tudok egy kocsit szerválni. Ha újra vezet az ember, akkor megérzi a kihagyást, vagy ez olyan, mint a biciklizés, hogy nem lehet elfelejteni? Most jelenleg úgy érzem, hogy ugyanúgy vezetnék, de mivel nincs mit vezetnem, így esélyem sincs kipróbálni. Irigykedve nézem az autósokat, mikor én kénytelen vagyok állandóan gyalogolni akár kilométereket is, ők pedig csak kényelmesen elgurigáznak az úton...
2016. ápr. 10. 07:48
1/4 anonim válasza:
A vezetéstechnikai rutin alig kopik, de a forgalmi helyzetek megoldása nagyon. Egy ideig óvatosságot ajánlanék.
2/4 anonim válasza:
Kell majd egy kis idő amíg visszarázódsz, de nem kell ezt túlaggódni, csak légy óvatosabb eleinte, aztán ha megint érzed a gépet akkor lehet lazábbra venni a figurát.
4/4 anonim válasza:
Egy év nem olyan nagy idő, ugyanúgy fog menni, mint régen, csak az első km-ken kicsit óvatosabb legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!