Jogosítvany nélkül ( folyamatban lévő ), forgalmi nélkül ( otthon maradt ) 5 személyes autót vezettem 6 személlyel, többi lent,?
Na most várjál, ha csak arrébb szerettél volna állni, akkor minek ültetek bent hatan? Tényleg nem értem.
Egyébként semmi jóra ne számíts. Ha folyamatban van a jogsid, eltilthatnak tőle. Mondjuk ilyen esetről még nem hallottam, hogy csak az utolsó vizsga van vissza, de megoldják, hogy ne kapj még egy fél évig jogosítványt ne aggódj. Nem kioktatni akarlak, de a forgalmi mit keres a házban?
Hát nehéz ügy az biztos..
ha többször végigolvasom a leírásod, egyre jobban elnéző leszek..ugyanis "csak" olyan hibákat vétettél, amivel nem veszélyeztetted a közlekedés más résztvevőit, nem okoztál balesetet...
várj türelemmel, mert nem egyszerű az eseted.. ha olyan gatya lesz a vizsgálón, akkor nem veszi véred, csak olyan büntire ítél, amit túl lehet élni..
könnyen beszélek, de azt javaslom, hogy emelt fővel viseld a bírságot, tanulj belőle, oszt jónapot..
pár év, és jót nevetsz...
Egy embernek van annyi esze, hogy jogsi nélkül nem vezet. Másrészt egy apának van annyi esze, hogy jogsi nélküli gyerekét nem bízza meg azzal, hogy járjon be.
Harmadrészt - és ami talán a legfontosabb - az ember körülnéz mielőtt vmi szabályszegést követ el.
Az egész történet nekem homályos, hihetetlen, groteszk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!