Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet az, hogy olyan,...

Mitől lehet az, hogy olyan, mintha visszafejlődne a babám?

Figyelt kérdés
Például kerek 5 hónaposan kezdett először átfordulni a határól a hasára. 2 hétig ahányszor a hátára tettem, annyiszor a hasára fordult, élvezte. Lassan 6 hós, és kb másfél hete egyetlen egyszer sem fordult meg... Hasról hátra még sohasem. Aztán 5 hósan már elég szépen kezdett gagyogni, formálta a hangokat, most megint csak morog. Nagyon ijesztő ez a regresszió, és mivel első baba, nem tudom, hogy ezek a visszalépések mennyire normálisak. (Közben kijött 2 fogacskája, nem tudom, ez befolyásol-e valamit)
2022. szept. 13. 13:14
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Minden befolyásol mindent. Fogzás minimum kellemetlenséget okoz és nincs kedve mozgolódni, pláne ha rosszabbul is alszik.

Sőt, sokszor abbahagynak valamit, mikor valami másban fejlődnek.

2022. szept. 13. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Most nem izgi neki épp a forgás, nincs ezzel baj, amit egyszer megtanult, azt tudni fogja továbbra is. Most mást gyakorol épp. Ha megfigyeled látni fogod, lehet épp nőtt pár centit hirtelen, lehet épp a fogát növeszti, vagy épp azon gondolkozik mi értelme van hasról hátra forogni, és el fogja kezdeni perceken belül. Semmi gond nincs azzal amit leírtál.
2022. szept. 13. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen. Újat tanul, csinálja egy darabig, aztán jön a következő újdonság.
2022. szept. 13. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálta. Egy időben állandóan hasra fordult, aztán egyszercsak bumm napokig nem csinálta vagy csak alig alig.
2022. szept. 13. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!