Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha betegség miatt nem edzek,...

Ha betegség miatt nem edzek, nem mozgok szó szerint semmit, mennyire fognak visszafejlődni az izmaim és visszaesni a teljesítményem?

Figyelt kérdés
Kb.1 hét alatt, remélem addigra azért meggyógyulok.
2022. ápr. 9. 19:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Semennyire. Gyógyulj meg majd edz tovább. Muszáj a testednek ilyenkor pihenni. Csak saját magadnak tennél rosszat ha ilyenkor is edzenél
2022. ápr. 9. 20:16
 2/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, ilyenkor ugye az a standard válasz hogy semennyire, de ez azért gondolom nem igaz. Még azt úgy ahogy el tudom képzelni, hogy az izmok nem épülnek le számottevően egy hétnyi "lazsálástól", de az, hogy utána ott tudom folytatni ahol abbahagytam, nehezen hihető.
2022. ápr. 9. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, mit edzel, én egyszer futásban (10km, gyorsító edzésekkel,ahol mérem az időt) kihagytam egy hetet, de semmit nem estem vissza.
2022. ápr. 9. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Egy hét semmi, ennyire nem kell rápörögni. Én soha nem vettem észre visszaesést betegség után, sem kinézetben, sem erőben, ugyanolyan súlyokkal edzettem utána is. Betegen ne ezzel foglalkozz, jobbulást!
2022. ápr. 9. 22:14
 5/12 anonim ***** válasza:
12-14 nap edzetlenséggel kezdesz izmot veszíteni
2022. ápr. 9. 22:34
 6/12 anonim ***** válasza:
1 hét alatt nem igazán vesztesz izmot.
2022. ápr. 10. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha 1 hétig olyan betegséged van ami miatt nem tudsz mozogni "szó szerint semmit" utána valószínűleg visszább fog esni a teljesítményed, hiszen előtte mozogni se tudtál. Nem írtad milyen betegség vagy mi van. Most nem mindegy, hogy mit hogy értettél. Azért ha csak meg vagy fázva és kiesik egy hét az nem fog vissza vetni a fejlődésben. Ha valami sokkal komolyabb dolog ami miatt tényleg 1 hétig a wc-re se fogsz tudni elmenni, na utána visszább fog esni a teljesítményed, amíg fel nem épülsz teljesen.
2022. ápr. 10. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:

Milyen betegséged van, mit edzel?

Önmagába az izom nem tűnik csak úgy el egyik pillanatról a másikra, hacsak nem konkrétan éhezteted magadat.

Természetesen a betegség vethet vissza, pl ha a tüdődre ment akkor valszeg nem ugyanott lesz a kardiod mint előtte. Ha nem tudtál enni, mert hánytál stb akkor az a kalória - valszeg érződni fog az izmaidon.

2022. ápr. 10. 13:11
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
1 hét alatt semmi nem lesz. Sőt, erősebbnek fogod magad érezni az első edzésen, és több erőd lesz,mivel teljesen regenerálódva vagy.
2022. ápr. 10. 14:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Én 1 honap után már éreztem de 1 hét alatt visszajött minden.

Mondjuk én nem vagyok versenyző így lényegtelen mikor jön vissza

2022. ápr. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!