Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha betegség miatt nem edzek,...

Ha betegség miatt nem edzek, nem mozgok szó szerint semmit, mennyire fognak visszafejlődni az izmaim és visszaesni a teljesítményem?

Figyelt kérdés
Kb.1 hét alatt, remélem addigra azért meggyógyulok.
2022. ápr. 9. 19:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Covid után nekem kellett egy hónap mire helyreálltam, mondjuk én kardiózok, és az ugye tüdőre megy. Úgy köhögtem, hogy annak is örültem, hogy sétálni tudok egy ideig.
2022. ápr. 10. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ja igen, ilyenkor ugye az a standard válasz hogy semennyire, de ez azért gondolom nem igaz."

Akkor minek kérdezed. Majd meglátod.

Egyébként igaz, de ahogy fent is írták, ha pl. versenyszerűen futsz, akkor minimális teljesítmény-visszaesés tapasztalható lesz.

Az izmaidból tényleg nem vesztesz semmit, csak max. távozik belőlük glikogén és kicsit ellaposodnak, de ez nem izomtömeg vagy akár erő vesztés, csak kinézet.

2022. ápr. 11. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!