Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nagyon tapasztalatlan vagyok....

Nagyon tapasztalatlan vagyok. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Szolnokról szeretnék eljutni Szekesfehérvárra vonattal. Budapesten átkell szállnom. Keletibe érkezek, de elkéne jutnom a Nyugatiba. Le van írva az Elvirán, hogy milyen metróval, de fogalmam sincs az egészről, soha nem utaztam még rajta, szóval jobban szeretném mellőzni. Busszal egyszerűbb?
2010. szept. 25. 22:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
74%

Istenem!

Szolnokrol altalaban a Nyugatiba erkeznek a vonatok, es onnan kell atmenni a Delibe, mivel Fehervarra onnan indulnak.

A metroval tudna atmenni atszallassal, vagy pedig villamossal es szinten atszallassal.

Ez pedig eleg bonyolult egy olyan embernek, Aki ismeretlen, mivel aluljarok is vannak, amibol 4 kijarat van pl. stb....

Menjen busszal es majd amikor mar megszokta egy kicsit az utazast egyedul es batrabb lesz, majd elindul ezen az uton is,

de most En inkabb a buszt ajanlanam, mert eleg bonyolult az atjutas a Deli pu-ba.

Kellemes utazast!

2010. szept. 26. 08:43
 22/23 anonim ***** válasza:

Szolnokról nehezen megy a Nyugatiba...

E szerint a térkép szerint ( [link] ) a Keletibe érkezik és a Déliből indul. Metróval a legegyszerűbb, nem lehet eltévedni, mert minden ki van írva ( [link]

[link] ).

2010. szept. 26. 14:20
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy végül is sikerült-e eljutni egyik pályaudvarról a másikra, de én a metrót találtam a legegyszerűbbnek a pesti közlekedésben. Most, hogy úgy néz ki felköltözök a városba, most is ezzel fogok közlekedni, pedig pár percet spórolnék, ha villamossal is utaznék. Lehet, hogy azt is ki fogom próbálni, de amíg nem vagyok biztos magamban, addig marad a Metró.

NE félj az átszállástól, mert tényleg csak a tömeget kell követni. A metróban az a jó, hogy nem lehet eltévedni.

2010. okt. 4. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!