Nagyon tapasztalatlan vagyok. Segítene valaki?
Istenem!
Szolnokrol altalaban a Nyugatiba erkeznek a vonatok, es onnan kell atmenni a Delibe, mivel Fehervarra onnan indulnak.
A metroval tudna atmenni atszallassal, vagy pedig villamossal es szinten atszallassal.
Ez pedig eleg bonyolult egy olyan embernek, Aki ismeretlen, mivel aluljarok is vannak, amibol 4 kijarat van pl. stb....
Menjen busszal es majd amikor mar megszokta egy kicsit az utazast egyedul es batrabb lesz, majd elindul ezen az uton is,
de most En inkabb a buszt ajanlanam, mert eleg bonyolult az atjutas a Deli pu-ba.
Kellemes utazast!
Nem tudom, hogy végül is sikerült-e eljutni egyik pályaudvarról a másikra, de én a metrót találtam a legegyszerűbbnek a pesti közlekedésben. Most, hogy úgy néz ki felköltözök a városba, most is ezzel fogok közlekedni, pedig pár percet spórolnék, ha villamossal is utaznék. Lehet, hogy azt is ki fogom próbálni, de amíg nem vagyok biztos magamban, addig marad a Metró.
NE félj az átszállástól, mert tényleg csak a tömeget kell követni. A metróban az a jó, hogy nem lehet eltévedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!