Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még tapasztalatlan vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még tapasztalatlan vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

16/L vagyok, Életem első párkapcsolatában. A barátom kezdett el anno közeledni felém, küldte a jeleket. Én meg ugye vevő voltam rá, aztán találkoztunk. MIndketten nagyon zavarban voltunk, de végül sikerült elmondania az érzéseit, és összejöttünk.

Még csak majndem, hogy egy hete "járunk", de olvastam olyat, hogy egy kapcsolatban rá lehet unni a másikra. Én hosszú távra tervezek, és nem akarom, hogy hamar megunjon. Mivel lehet majd ezt fenntartani?

Az a baj, hogy én még a valóságban nem nagyon tudok felé kezdeményezni, mert nekem idő kell..:(

2011. nov. 5. 11:14
 1/5 anonim válasza:
szia:) Hát mond el neki ,h neked ö az elsö ,amugy fiuk szeretnek az elsök lenni.Légy vele mindig kedves,ad önmagad és hogyha ö is ugy érez mind te akkor menni fog nefelj:)16L
2011. nov. 5. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Az írásod alapján még nem vagy elég érett egy párkapcsolatra.
2011. nov. 5. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehgynem, 16 évesen teljesen érett vagy párkapcsolatra. :) Érezd jól magadat vele, nevess sokat, mutasd ki az érzelmeidet iránta, ha ezeket észben tartod minden jol fog menni. :)
2011. nov. 5. 12:01
 4/5 anonim ***** válasza:

ma 12:01!

Kor alapján érett. Másmilyen értelemben nem...

2011. nov. 5. 12:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Hát tény, hogy kicsit éretlen vagyok. Ezt nem úgy értem, hogy gyerekes lennék, hanem más milyen éretlenség ez...

De ha nem lenne mellettem nagyon hiányozna, sőt lelki betegségem is volt, és az orvos is azt mondta, hogy egy fiú a megoldás mindenre.

2011. nov. 5. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!