Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meddig kell tolerálni és türelemmel lenni egy olyan pasival, akinek én az első vagyok, tehát tapasztalatlan?
Arra gondolok,hogy a barátom(3 hónapja vagyunk együtt) és mondja,hogy szeret és érzem is,mikor vele vagyok érzem is.Az a problémám csak vele,hogy 3-4naponta látom..pedig lehetne sűrűbben és ilyen dolgok vannak,hogy pl: egy hétvégén ők is fent voltak a Balatonnál meg én is(egy településen;nekem a tesómék élnek itt nekik meg nyaralójuk van erre)szóval egy helyen voltunk,de eszébe sem jutott,hogy esetleg lemenjünk együtt strandolnj vagu csak simán találkozzunk..most is ugyanígy Balcsin vagyunk,dolgozunk mindketten,de lenne mód találkozni.Hívtam is,hogy akár ebédre átjöhetne..a válasz:"van kajám"-_- Beszéltem vele erről már kétszer is..legutóbb 1hete..és megint 4napja nem láttam.A hülye smsekeg nem pótolnak semmit.
Kezd egy kicsit elegem lenni,pedig szeretem és mindig türelemmel állok a dolgokhoz,mert tidom,hogy azért nem könnyű.Kezd kicsit az a gondolatom támadni,hogy mindent érezhet csak szerelmet nem,pedig ha ott van mellettem 100%ig azt érzem,mintha szeretne..
Szerintetek most ez mi?!
Nem azzal van gond, hogy 3-4 naponta látjátok egymást, de ha nem is vágyik többre az szerintem nem normális. Ugyanígy tapasztalatlan barátom van 4 hónapja, de mindig azon gondolkodunk hogy oldjuk meg hogy minél többet találkozzunk. 80 kilométerre lakik, van hogy csak 2-3 órára ér rá de akkor is jön hozzám. Ha egy városban vagyunk biztos hogy találkozunk, stb.
Amit te leírtál az alapján nekem úgy tűnik ő csak kedvel téged, de nem szerelmes, nem vagy igazán fontos neki. Próbáld megbeszélni vele rendesen, mert szerintem te is látod hogy ha ez így megy akkor semmi értelme nincs hogy együtt vagytok mert ő nem akarja igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!