Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki még nem csókolózott, azon észreveszi a partnere? Tehát észre lehet-e venni, ha valaki tapasztalatlan, vagy azt is lehet rá gondolni, pl. az első csóknál, hogy biztos csak meg van illetődve?
Kb 10 éves lehetsz, ha még nem is csókolóztál.
Kár, hogy így van manapság már, én 18 évesen csókolóztam először. Ja, és nem kell titkolni, hogy nem csókolóztál még, nehogy már szégyen legyen, inkább legyél rá büszke!
Igen, az kiderül azonnal, ha még nem csókolóztál.
És akkor mi van? :-) Hamar bele lehet jönni. :-) Csak ne félj tőle, és reagálj a partneredre. Amit ő ad, ugyanazt próbáld meg te is viszonozni neki.
Én 17 évesen csókolóztam először.A barátomnak nem tűnt fel (szerintem) hogy ő volt az első csók terén (is).
Mondjuk azóta sem tudja.....
ez tök hülyeség, miért derülne ki? :D incs a homlokára írva senkinek.
Lehet hogy elsőre nem leszel csókkirály(nő), de szeirentem itt is tök fontos az érzék hozzá.. pl sok sráccal smaciztam aki alapban bunkó vagy durvább stílusú és szerintem sokkal rosszabbul csókoltak mint amikor visszahúzódóbb "bénább" típussal csókolóztam. az első eset a kéményseprő szindróma, amikor kinyalja a mandulád:D a másodiktol meg akiből nem néztem volna ki úgy beindultam hogy hm... :D (ja és ebből már általában lehet következtetni arra hogy viselkedne az illető az ágyban, nálam ott is az utóbbi nyert ;)) pusza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!