Nagyon tapasztalatlan vagyok. Segítene valaki?
Ha teheted menjel busszal, mivel a Nyugati es a Deli pu. tele van hajlektalan es nem tudom milyen emberekkel,
s amikor latjak, hogy egy fiatal es tapasztalatlan vagy idegen, atutazo,
akkor igencsak felzarkoznak hozzad, es probalkoznak stb.
A lanyaim jartak igy, s azota igencsak kerulok a pu. s inkabb busszal mennek, ha tehetik.
Nem vagy szerencsetlen!
Amikor mar elindulsz igy egyedul, akkor tanuld meg azt, hogy sosem szabad ugy kozlekedni, hogy "elesetnek" erzed magad, mivel a mai vilagban, de mindenkor ez mar egyfajta veszely forrasa is lehet, mivel eleg sok a rossz ember.
Tehat legy tudatos, es ne latszodjon az Rajtad, hogy Te szerencsetlennek erzed magad.
Erezd azt, hogy Te mar nagy vagy, es figyeld meg, hogy 1 felnott milyen magabiztosan kozlekedik, s probald ezt meg Te is.
Fel a fejjel, az En gyermekeim is igy kezdtek es minden fiatal!
akár gyalog is mehetsz!
Kijössz a keletiből és szembeállsz a nagy köríves ablakkal, ekkor a hátad mögötti nagy széles úton elindulsz egyenesen lefelé amíg el nem érsz oda ahol már az úton keresztbe mennek a villamosok.
Fogod magad, és felszállsz arra amelyik a jobb kezed felé indul el, aztán mész vele egészen addig amíg az egyik megállóban meg nem látod a nyugati pályaudvart (hasonló nagy üveges mint a keleti, nem tod eltéveszteni).
Köszönöm szépen!
Jézusom, én valamit nagyon félrenéztem. Inkább hagyom a fenébe..
Szerintem is kijössz a Keletiből, átmész EGYENESEN a zebrán szemben, a megálló.
Felszállsz a 7,7E, 173, 173E, 178, 178A buszok közül valamelyikre, amelyik hamarabb jön, és mész vele a Blaha Lujza térig. A sima vagy 178A buszokkal 2 megálló, az E-s buszokkal 1 megálló.
Ott leszállsz, mész előre a tömeggel, le az aluljárón, keresztbe menj és bal oldalt valamelyik lépcsőn menj fel. Ahogy feljössz, látni fogod a villamosokat. Beállsz abba a megállóba, hogy előtted legyen a tér, hátad mögött balra pedig a Mc Donald's.
Felszállsz a következő villamosra, ami jön, 4-es, 6-os, mindegy, és elmész 4 megállót a Nyugati pályaudvarig. Amikor leszállsz, pont veled szembe lesz a pályaudvar.
:D
Ha a Délibe mész, akkor csak menj le az aluljárón a Keletinél, felszállsz a Déli pályaudvar felé közlekedő metróra. És ott is vagy. 10 perc sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!