Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nagyon tapasztalatlan vagyok....

Nagyon tapasztalatlan vagyok. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Szolnokról szeretnék eljutni Szekesfehérvárra vonattal. Budapesten átkell szállnom. Keletibe érkezek, de elkéne jutnom a Nyugatiba. Le van írva az Elvirán, hogy milyen metróval, de fogalmam sincs az egészről, soha nem utaztam még rajta, szóval jobban szeretném mellőzni. Busszal egyszerűbb?
2010. szept. 25. 22:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
metróval sokkal egyszerűbb, mint busszal...
2010. szept. 25. 22:16
 2/23 A kérdező kommentje:
Olyan szerencsétlen vagyok :(
2010. szept. 25. 22:21
 3/23 anonim ***** válasza:
76%

Ha teheted menjel busszal, mivel a Nyugati es a Deli pu. tele van hajlektalan es nem tudom milyen emberekkel,

s amikor latjak, hogy egy fiatal es tapasztalatlan vagy idegen, atutazo,

akkor igencsak felzarkoznak hozzad, es probalkoznak stb.

A lanyaim jartak igy, s azota igencsak kerulok a pu. s inkabb busszal mennek, ha tehetik.

2010. szept. 25. 22:23
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szerencsetlen!

Amikor mar elindulsz igy egyedul, akkor tanuld meg azt, hogy sosem szabad ugy kozlekedni, hogy "elesetnek" erzed magad, mivel a mai vilagban, de mindenkor ez mar egyfajta veszely forrasa is lehet, mivel eleg sok a rossz ember.

Tehat legy tudatos, es ne latszodjon az Rajtad, hogy Te szerencsetlennek erzed magad.

Erezd azt, hogy Te mar nagy vagy, es figyeld meg, hogy 1 felnott milyen magabiztosan kozlekedik, s probald ezt meg Te is.

Fel a fejjel, az En gyermekeim is igy kezdtek es minden fiatal!

2010. szept. 25. 22:27
 5/23 anonim ***** válasza:
55%

akár gyalog is mehetsz!

Kijössz a keletiből és szembeállsz a nagy köríves ablakkal, ekkor a hátad mögötti nagy széles úton elindulsz egyenesen lefelé amíg el nem érsz oda ahol már az úton keresztbe mennek a villamosok.

Fogod magad, és felszállsz arra amelyik a jobb kezed felé indul el, aztán mész vele egészen addig amíg az egyik megállóban meg nem látod a nyugati pályaudvart (hasonló nagy üveges mint a keleti, nem tod eltéveszteni).

2010. szept. 25. 22:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Székesfehérvárra nem a Nyugatiból mennek a vonatok, hanem a Déliből...
2010. szept. 25. 22:44
 7/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Jézusom, én valamit nagyon félrenéztem. Inkább hagyom a fenébe..

2010. szept. 25. 22:48
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is kijössz a Keletiből, átmész EGYENESEN a zebrán szemben, a megálló.

Felszállsz a 7,7E, 173, 173E, 178, 178A buszok közül valamelyikre, amelyik hamarabb jön, és mész vele a Blaha Lujza térig. A sima vagy 178A buszokkal 2 megálló, az E-s buszokkal 1 megálló.

Ott leszállsz, mész előre a tömeggel, le az aluljárón, keresztbe menj és bal oldalt valamelyik lépcsőn menj fel. Ahogy feljössz, látni fogod a villamosokat. Beállsz abba a megállóba, hogy előtted legyen a tér, hátad mögött balra pedig a Mc Donald's.

Felszállsz a következő villamosra, ami jön, 4-es, 6-os, mindegy, és elmész 4 megállót a Nyugati pályaudvarig. Amikor leszállsz, pont veled szembe lesz a pályaudvar.

2010. szept. 25. 22:50
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Emiatt ne hagyd a fenébe. Keleti - Déli: 7 megálló a metróval. és még átszállni se kell.
2010. szept. 25. 22:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

:D

Ha a Délibe mész, akkor csak menj le az aluljárón a Keletinél, felszállsz a Déli pályaudvar felé közlekedő metróra. És ott is vagy. 10 perc sincs.

2010. szept. 25. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!