Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nagyon tapasztalatlan vagyok....

Nagyon tapasztalatlan vagyok. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Szolnokról szeretnék eljutni Szekesfehérvárra vonattal. Budapesten átkell szállnom. Keletibe érkezek, de elkéne jutnom a Nyugatiba. Le van írva az Elvirán, hogy milyen metróval, de fogalmam sincs az egészről, soha nem utaztam még rajta, szóval jobban szeretném mellőzni. Busszal egyszerűbb?
2010. szept. 25. 22:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen tényleg, de tényleg hagyom inkább.
2010. szept. 25. 22:52
 12/23 A kérdező kommentje:
Sok lett a 'tényleg'.:D
2010. szept. 25. 22:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg :))
2010. szept. 25. 22:54
 14/23 A kérdező kommentje:
Ezen most elkezdtem vigyorogni :D
2010. szept. 25. 22:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam :D
2010. szept. 25. 23:04
 16/23 A kérdező kommentje:
Tényleg?:D
2010. szept. 25. 23:04
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire ne legyél bátortalan. Semmivel sem bonyolultabb metrózni, mint akármilyen másik közlekedési eszközzel utazni. A világon naponta sok millió ember utazik metróval. Leszállsz a Keletiben és követed a tömeget. A legtöbb ember úgyis a metró felé veszi az irányt. A metró aluljárójában veszel egy jegyet, megfigyeled, hogy mások hogyan érvényesítik (az se nagy dolog, csak bedugod az automatába) és lemész a metróhoz a mozgólépcsőn. Odaállsz arra az oldalra, ahol a metrók a Déli Pályaudvar felé mennek. Ha beállt a szerelvény,akkor odamész és beszállsz. Hangos utastájékoztatás van, szóval pontosan tudni fogod, hogy mikor kell leszállnod (amúgy is végállomás, szóval mindenki kiszáll). Felmész a mozgólépcsőn és már a pályaudvarnál is vagy. Nem egy bonyolult dolog.
2010. szept. 26. 00:05
 18/23 anonim válasza:
75%

De mindig meg lehet kérdezni az embereket, ez a jó dolog a közlekedésben :D Szerintem nem is a metroba, inkább a vonatokon félhetsz, ha pl személyvonattal mész, és éjszaka. Ez lehet nem is jó 5let egyedül, és fiatalon vagy nőként.

Jameg, ha úgy érzed hogy valaki félretájékoztatott, nem volt elég magabiztos, akkor kérdezz meg egy másik embert is. Egyébként ha már ott vagy és nézelősz-keresgélsz, akkor nem olyan félelmetes mint ahogy előtte ráparázol.

2010. szept. 26. 01:41
 19/23 anonim ***** válasza:
75%

A Keletibe felszállsz a 73-mas trolira, és az lerak téged pont a Nyugatinál. No para.

[link]

Kijösz a keletiből aztán át a tuloldara, ott megkeresed a Garai utcát itt a térkép: Ott áll meg a 73-mas trolibusz.

[link]

A Nyugatinál meg mikor leszállsz, akkor jobbra kell menned 20métert és ott lesz a Nyugati Pályaudvar.

[link]

2010. szept. 26. 02:06
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg ha valamit nem találsz, odamész egy nénihez és megkérded. Mindenki segít.
2010. szept. 26. 02:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!