Mozdonyvezetőknek nem kell jogosítvány?
"messze laksz a telepállomásodtól,"
10-es. Elhiszem, hogy mozdonyvezető vagy, de a telepállomás szót ne használd itt. Engem nem zavar, én is használom ezt a szót, de van itt olyan felhasználó, aki falra tudna mászni a telepállomás szótól.
A rózsaszín kártya szerintem egyértelműen jelezte, hogy AM - E kategóriára gondolt.
#10 Maximum a kérdező degenerált, mert képtelen értelmesen feltenni a kérdést, vagy utólag pontosítani, hogy mégis mi a bánatra gondolt!
#16 Az egyértelmű, igen, csak az nem, hogy mit akar a rózsaszín kártyával.
Én például határozottan úgy értelmeztem a kérdést, hogy a kérdező arra kérdezett rá, hogy ha ő mozdonyvezető, akkor ugye nem kell neki jogosítvány személyautóra. Erre ugye az a válasz, hogy de, nyilván kell neki, mint bárki másnak.
Tegyük tisztába a dolgokat. Azt akartam tudni, hogy akinek nincs személygépkocsira jogosítványa, mert nem szerezte meg, és mozdonyvezető akar lenni, nem kötelező e megszerezni a személygépkocsi jogosítványt?
A személygepgocsi jogosítvány az egy kis rózsaszín kártya, de ha nem az akkor javíts ki utolsó, mert neked lehet hogy zöld színű, de én az öcsémét láttam, rózsaszín. Abba,meg ne menjünk bele, hogy a mozdonyvezetőknek is van mozdonyrs jogosítvány. Van igen. De itt azt akarom tudni, hogy mozdonyvezetőknek kell e hogy legyen személygépkocsi jogosítvány. Más válaszoló megérti mit kérdezek, de arról nem tehetek, ha neked utolsó értelmezési problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!