Van itt olyan, aki győri vagy a volánbusznál sofőr?
Hát ha nem tudod normálisan kialudni magad akkor ne legyél a Volánnál sofőr.
Ne kockáztasd nap-mind nap több száz ember életét, menyj el inkább valamilyen futárnak de a legjobb az lenne ha nem is vezetnél kialvatlanul...
Csak az érdekelne, hogy milyen beosztásban dolgoznak és, hogy mindennapos-e a korán kelés. 3.: tiszta sor, egy szóval nem írtam, hogy bármi is van ezt választom. Szimplán érdeklődöm. #1 Egyébként nekem azt mondták telefonban, hogy szerezzem meg a páv2-t és a 2. csoportú orvosi alkalmasságit (azt hiszem ez a neve) és utána hívjam őket. De gondoltam, ha megvan a gki + páv + c, úgy már jobban segítenének benne.
Tehát csak a beosztás érdekelne. Mindig korán kezdenek-e, hogyan van a pihenő idő, mennyi a munkaidő, pihenő napok, hétvége, mennyit dolgoznak egyhuzamban, ilyesmi.
Mert ismerek olyat, aki hajnali 2-kor kezd, de ő azt hiszem ilyen vezetői pozícióban van.
Nálam a fekvési idő max 9-10, ennél korábban nem tudok eladni, de lehet csak szokás kérdése.
#2 Tisztában vagyok vele, csak a másik munka miatt említettem meg.
#3 Egyébként köszönöm, hogy a kérdésemre válaszoltál.
Na, első vagyok.
Szóval a 2-es alkalmassági és PÁV 2 mellé kell személyszállítói GKI meg D, ez a minimum. Ezt amúgy állják ha aláírsz nekik.
A besoztás meg eszméletlen változatos. Van a délelőtt/délután-tól a visszakezdős 14 óráson át a 20 órás maratoni fordáig. Ha nem délutánosnak mész, akkor az tuti, hogy reggel 5:30-ig kezdődni fog a napod. De akár a 03:30-as kezdés is befigyelhet.
Ez nem ennyire egyszerű, függ attól, hogy 50 alatt vagy felett. Amúgy amit én viszek az úgy van, hogy
04:33-kor kezdek, megyek 7:30-ig, aztán 1 óra állás, utána 10:30-ig megyek 2 órát, aztán 3,5órát állok, utána 08-ig 4 óra prögés, majd 2,5 óra állás, aztán még 3 esti járat 23:55-kor teszem le a buszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!