Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van itt olyan, aki győri vagy...

Van itt olyan, aki győri vagy a volánbusznál sofőr?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy általában milyen beosztásban, napi hány órát és hogyan dolgoznak? Mindig kora hajnalban kell kelni? Igazából nekem csak ez az egy, ami nehézkes, mert rossz alvó vagyok. (nehezen alszom el este, még fáradtan is) Gondolkodtam, hogy elmenjek valamelyik céghez c jogsival sofőrnek, de lehet a volán jobb választás lenne.

2021. máj. 26. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Már is jobban hangzik,ezt már el vállalnám,csak legyen közte azért pihenő is,mert enni azért csak kell valamit.
2021. jún. 19. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:

Azért azt kérdezd meg, hogy abból nem-e kell 4-et menni egymás után. Mert úgy már mindjárt nem olyan fasza 04-től 18-ig.

2021. jún. 19. 17:04
 13/18 A kérdező kommentje:

Azt pontosan nem tudom, hogy mennyi a pihenőidő, de azt tudom, hogy kezdéskor 4 órát vezetsz, azután pihenő. (Minimum 1 óra szerintem) Azután megint 4 óra. 4 óránál többet nem vezethetsz egyhuzamban (vag. Plusz ugye 15 óránál nem vezethetsz többet 1 nap. Én ilyen infókat szedtem össze. De majd a szakmabeliek kiegészítik vagy kijavítják. Esetleg ez is hasznos lehet.

[link]

2021. jún. 20. 12:16
 14/18 A kérdező kommentje:
(vagy 4 és fél óra) Ez lemaradt a közepéről.
2021. jún. 20. 12:17
 15/18 anonim ***** válasza:

15 órát tuti nem vezethetsz. A többi meg azon is múlik, hogy 50 km alatti OUT-os fordát csinálsz-e.

2021. jún. 20. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Jah igen, azt kihagytam, hogy amit linkeltél, az arra vonatkozik, amikor valaki különjáratozik, ezáltal az AETR alapján vezet, mert ugye ellenőrzik. Itt a Volánnál, ahogy írtam, ez nem teljesen van így. Itt megoldják, hogy benn lehess 20 órát és ne legyen belőle probléma.

2021. jún. 20. 22:29
 17/18 A kérdező kommentje:

#16 Az kemény.

"hogy 50 km alatti OUT-os fordát csinálsz-e." ez mit jelent?

2021. jún. 21. 00:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Itt a Volánnál vannak olyan járatok, amik 50 KM alattinak számítanak, tehát egy 50 km-es sugarú körben bóklásznak csak, átlagban röid járatok. Az ilyeneken sajnos a Volán elég sok mindent megenged magának.

2021. jún. 21. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!