Van itt olyan, aki győri vagy a volánbusznál sofőr?
Azért azt kérdezd meg, hogy abból nem-e kell 4-et menni egymás után. Mert úgy már mindjárt nem olyan fasza 04-től 18-ig.
Azt pontosan nem tudom, hogy mennyi a pihenőidő, de azt tudom, hogy kezdéskor 4 órát vezetsz, azután pihenő. (Minimum 1 óra szerintem) Azután megint 4 óra. 4 óránál többet nem vezethetsz egyhuzamban (vag. Plusz ugye 15 óránál nem vezethetsz többet 1 nap. Én ilyen infókat szedtem össze. De majd a szakmabeliek kiegészítik vagy kijavítják. Esetleg ez is hasznos lehet.
15 órát tuti nem vezethetsz. A többi meg azon is múlik, hogy 50 km alatti OUT-os fordát csinálsz-e.
Jah igen, azt kihagytam, hogy amit linkeltél, az arra vonatkozik, amikor valaki különjáratozik, ezáltal az AETR alapján vezet, mert ugye ellenőrzik. Itt a Volánnál, ahogy írtam, ez nem teljesen van így. Itt megoldják, hogy benn lehess 20 órát és ne legyen belőle probléma.
#16 Az kemény.
"hogy 50 km alatti OUT-os fordát csinálsz-e." ez mit jelent?
Itt a Volánnál vannak olyan járatok, amik 50 KM alattinak számítanak, tehát egy 50 km-es sugarú körben bóklásznak csak, átlagban röid járatok. Az ilyeneken sajnos a Volán elég sok mindent megenged magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!