Ha buszmegállóban várva a sofőr figyelmetlenségéből adódóan a busz simán elmegy a buszmegálló előtt és nem áll meg felvenni, ezért jár valami kompenzálás?
Mindig jegyezd fel hasonló esetben a busz rendszámát, és tegyél panaszt. Hiszen te itt fizetsz egy szolgáltatásért, annak tudatában teszed ezt, hogy
1) jön a busz,
2) menetrendszerint teszi ezt, (természetesen az esetleges forgalmi akadályokat nem beleszámítva). Ha esetleg nem látott téged érdemes a jövőben, ha jön valahogyan észrevetetni magad. Nekem már volt olyan, hogy akkorát fékezett, mert nem látott először, hogy nem is állt be, és a 3. ajtó volt a táblánál. Persze ez egy normális sofőr volt.
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, hagyom, szerencsére nem okozott nagyobb kárt egy fél órás késésnél, csak a jövőre nézve kérdeztem.
Egyébként a buszmegálló padján ültem, fehér kabátban, szóval jó, sötét volt, de ha fél szemmel odanéz, látott volna. Sajnos más nem volt ott, és a rendszámot sem láttam, szóval ezzel tényleg nem érdemes foglalkozni a jövőben.
De tényleg köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!