Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell kinyitni a vonaton...

Hogyan kell kinyitni a vonaton a wc ajtót?

Figyelt kérdés
A modernebbeken azt az íves elhúzósat nem értem, a régi típusokon úgy általánosságban bármilyen ajtó kinyitása meghaladja a képességeimet, szóval azokon nincs ilyen gond, mert fel sem jutok :/

2022. aug. 13. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, mint bármilyen tolóajtót.

Ha nagyon nem engedelmeskedik, akkor reteszelve van. (pl. mert foglalt, vagy tele a tartály)

2022. aug. 13. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megnyomod a nyitógombot vagy egyszerűen elhúzod az ajtót. Ha a piros wc felirat világít, akkor foglalt vagy nem működik.

A retesznél pedig be is van rajzolva, melyik állásban van zárva ill nyitva.

2022. aug. 13. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
97%

Most azért erősen elgondolkodtam, hogy akkor hogy tudtál ide kérdést kiírni? Mivel, hogyan?

De inkább csak trollkodsz

2022. aug. 13. 20:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem, hogy most melyik vonatra vagy tulajdonképpen kíváncsi. A régieken sima kilincs van. A Flirtökön fogantyú, azt el kell húzni, és ha nincs bezárva (pl. mert foglalt, vagy mert nem ürítették a tartályt és úszik a helyiség a szaros húgyban), akkor kinyílik. A Kisseken (emeletes vonat) tényleg nem triviális, én kb. a 4.-5. alkalommal jöttem rá, hogy akkor lehet megmozdítani az ajtót, ha felfelé húzod a kilincset.
2022. aug. 14. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!