Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Telefonnal is lehet busz...

Telefonnal is lehet busz ajtót kinyitni?

Figyelt kérdés
Reggel láttam hogy egy ferfi a teelfonjával a gombot megnyomta és kinyilt az ajtó. Én ezt meg nem lattam.
2022. ápr. 1. 10:18
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Bármivel megnyomhatod a gombot....
2022. ápr. 1. 10:26
 2/8 mantis religiosa ***** válasza:
96%
Én tegnap a buszon egy nénit láttam, aki az ESERNYŐJÉVEL nylomtal meg a gombot. Néha Alíz csodaországában érzem magam.
2022. ápr. 1. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem így ertettem a megnyomast. De mindegy.
2022. ápr. 1. 10:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A buszsofőr pont akkor nyitotta ki az ajtót, amikor az illető férfi rányomott valami, a busztól teljesen független dologra a telefonján.
2022. ápr. 1. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a jegyet érvényesítette csak, elvileg mobil jegynél egy QR kódot kell kiolvasni, amit az ajtóra ragasztanak (javítsatok ki ha tévedek, sose próbáltam még), az ajtót a sofőr kezeli, véletlen egybeesés 😉
2022. ápr. 1. 10:57
 6/8 anonim válasza:
100%

5-sel értek egyet, biztosan QR kódot olvashatott be a telefonjával és nyilhatott az ajtó.

Múltkor mikor Pesten voltam a 19-es villamos megállójában egy csapat turista megkérte a villamosvezetőt hagy olvassák be a QR kódot. Pont az első ajtó mellett.

2022. ápr. 1. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
Váó.
2022. ápr. 1. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nincs ilyen összefüggés. Az ajtónyitást a járművezető vagy az utas gombnyomással vezèrli,illetve metrón van, hogy teljesen automatikus. Pont.
2022. ápr. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!