Titeket is csuktak már oda a buszon az ajtóval?
3-as, bár így lenne … persze, az újabb és jól karbantartott buszokon így van. De a régebbieken nem.
Kérdező , én későn szálltam fel és kintről odacsukta az ajtó a lábamat. A vezető észrevette , én is kalimpáltam, így visszanyitott.
Érdekes ez a visszanyíló ajtó, még a legújabb buszokon sem mindig működik.
Pár hónapja egyik hajnalban busszal mentem dolgozni. A busz (egy újfajta Mercedes) a pályaudvaron állt nyitott ajtóval, a sofőr és egy kollégája a busz mellett beszélgettek. Az én buszom sofőrje szólt, hogy nyugodtan felszállhatok, én fel is léptem a lépcsőre, ám ugyanabban a pillanatban a kollégája a lámpa alatti kapcsolóval rámcsukta az ajtót, ami nem nyílt vissza magától, "kézzel" nyitották vissza.
#7:
Azokat azért kötik ki, mert olyan szinten debilen vannak megcsinálva, hogy ha egy falevél van a küszöbön, akkor már nem akar becsukódni az istennek sem, aztán ezért nem tud elindulni.
Egyébként nagyon egyszerű, nem kell szuiszidzombit játszani és beugrani a már záródó ajtóba.
#8:
Ez a sztori eléggé "komikus".
Szóval ott beszélgetett a kollégájával, aztán közvetlen mellőle szólt oda neked, hogy feszállhatsz, aztán erre meg a kollégája mintha ezt meg se hallotta volna, benyúlt a lámpa alá és rádb*szta az ajtót? Ezt akkor direkt csinálták veled, vagy mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!