Volt már veletek olyan, hogy ahogy szálltatok volna fel, épp rátok csukódott az ajtó vagy másra tömegközlekedésen?
Velem már megtörtént egy szeptember elsejei napon. Abban a pillanatban csak annyit tudtam kinyögni, hogy "ö", a buszsofőr megszeppenve rám néz, kinyitotta az ajtót, én pedig szó nélkül hátramentem. Annyira nem érdekelt a dolog, hogy meg se néztem, hogy koszos lett-e az öltönyöm vagy valami.
Mondhatni eléggé utolsó pillanatban értem oda a busz ajtajához.
Persze, hogy előfordult.
Közel 50 éves vagyok, 6 éves korom óta sokat buszozom mind a mai napig. Éltem Budapesten is, ahol sokszor jártam pl. a piros 7-essel csúcsidőben. Volt, hogy a nyílódó ajtó szorította oda a lábamat a lépcsőhöz. Volt, hogy a kabátomat csukták oda. Volt, hogy szabályosan neki kellett mennem a lépcsőn állóknak, hogy felférjek és utána csukódott rám az ajtó.
De látod, mindezeket túléltem, és most is itt vagyok. :-)
igen, egyik idős ismerősömet becsukta és húzta egy ideig maga után, súlyos sérüléseket eredményezve
(nem voltam ott, de kész horror a történet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!