MÁV- PANASZKÖNYV!? Érdemes panaszt tenni a MÁV-nál, az információt megtagadó és bunkó dolgozók miatt vagy hagyjam a fenébe?
Figyelt kérdés
Kelenföldön történt az eset, hogy a Szombathelyi vonatomat próbáltam megtalalni, ami (Ljubljana) néven volt megtalalhato mint később kiderult, de ugye a vonatjegyen ez nincs feltuntetve.
A kedves kolléganő, leorditva a fejemet, annyit mondott, miután megmertem kérni, hogy a rendszerben nézzen már utána, honnan indul a vonat, hogy "én bent ülök, te kint állsz, én nem fogom neked megnezni"
Pontosan nem emlékszem, de nagyon csúnya volt:-)
Nekem sz*rul esett...
Több eset is történt a mai napon, elég elgondolkodtató, hogy milyen embereket foglalkoztat a MÁV.
2022. jún. 11. 16:35
21/25 A kérdező kommentje:
NEM VOLT kiirva, a nagy kijelzon :))) én lettem volna a legboldogabb, hogy ha nem kell kérdeznem senkitől semmit mert annyira emberiszonyom van, pont az ilyen isegbetegek miatt mint a fent említett hölgy.
2022. júl. 10. 11:02
22/25 anonim válasza:
Még ha ki is lett volna írva, az sem mentség a pénztárosnő bunkó stílusára.
23/25 A kérdező kommentje:
Így van. Itt le is zártam.
2022. júl. 10. 11:44
24/25 anonim válasza:
Ezen a kijelzőn nem volt kiírva? Érdekes...
Az ilyen agyhalottakkal nehéz nem bunkónak lenni, miattatok kerestem inkább én is olyan munkát ahol nincsenek (idegen) emberek.
25/25 A kérdező kommentje:
Szia!
2022. júl. 10. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!