Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV- PANASZKÖNYV!? Érdemes...

MÁV- PANASZKÖNYV!? Érdemes panaszt tenni a MÁV-nál, az információt megtagadó és bunkó dolgozók miatt vagy hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Kelenföldön történt az eset, hogy a Szombathelyi vonatomat próbáltam megtalalni, ami (Ljubljana) néven volt megtalalhato mint később kiderult, de ugye a vonatjegyen ez nincs feltuntetve.

A kedves kolléganő, leorditva a fejemet, annyit mondott, miután megmertem kérni, hogy a rendszerben nézzen már utána, honnan indul a vonat, hogy "én bent ülök, te kint állsz, én nem fogom neked megnezni"

Pontosan nem emlékszem, de nagyon csúnya volt:-)

Nekem sz*rul esett...

Több eset is történt a mai napon, elég elgondolkodtató, hogy milyen embereket foglalkoztat a MÁV.

2022. jún. 11. 16:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
81%
valószínűleg nem ér semmit, de ha megnyugtatja a lelked, akkor írj nekik, én a Volánbusznak írtam, mert a vasúti csatlakozást nem várta meg a busz, 5 perccel hamarabb ment el, természetesen a szokásos sablon válasz jött vissza, de engem megnyugtatott, hogy írtam
2022. jún. 11. 16:46
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Mindenképp írnék. Ne gondold, hogy a sablonválasz mögött nem indulhat belső vizsgálat. Csak kártérítést nem kapsz. De ha többen is jelentik, akkor nagyon hamar megtanulja majd az udvarias hangnemet.
2022. jún. 11. 16:58
 3/25 anonim ***** válasza:
30%
Semmi értelme. Nem törődnek a dologgal azon kívül, hogy küldenek egy sablonlevelet pár hét múlva. A MÁV-nál csak az a dolgozó kap büntetést, aki túl rendes az utasokkal (nem vicc).
2022. jún. 11. 17:09
 4/25 anonim ***** válasza:
86%

Kell írni. Minél többben bejelentenek egy majmot, annál biztosabb, hogy kiteszik a szűrét.

eszrevetel@mav-start.hu -ra írhatsz, vagy a pénztáraknál kérheted személyesen a panaszkönyvet.

Írj le minden adatot amivel minél könnyebben beazonosítható a személyzet. Dátum, órapers-kb, vonataid iránya, célállomása, jegyed másolata is mehet csatolmányba.

Sokáig tart mire körbeér a cégen belül az ügy, ne számíts gyors válaszra.

2022. jún. 11. 17:10
 5/25 anonim ***** válasza:
88%
3 ne legyél paranoiás. vannak belső ellenőrzések, megéri írni.
2022. jún. 11. 17:15
 6/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Írok mindenképp az email címre! 🥺

2022. jún. 11. 19:18
 7/25 anonim ***** válasza:
2%
Feleslegesen írsz, sehogy nem tudod bizonyítani.
2022. jún. 11. 19:34
 8/25 anonim ***** válasza:
98%
Ha soha senki nem ír sosem tudják meg a felettesei.
2022. jún. 11. 19:57
 9/25 anonim ***** válasza:
Orulnek ha van alkalmazott,akarmiylen is
2022. jún. 11. 21:33
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
de legalább nem kap majd fizuemelést
2022. jún. 11. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!