MÁV- PANASZKÖNYV!? Érdemes panaszt tenni a MÁV-nál, az információt megtagadó és bunkó dolgozók miatt vagy hagyjam a fenébe?
Kelenföldön történt az eset, hogy a Szombathelyi vonatomat próbáltam megtalalni, ami (Ljubljana) néven volt megtalalhato mint később kiderult, de ugye a vonatjegyen ez nincs feltuntetve.
A kedves kolléganő, leorditva a fejemet, annyit mondott, miután megmertem kérni, hogy a rendszerben nézzen már utána, honnan indul a vonat, hogy "én bent ülök, te kint állsz, én nem fogom neked megnezni"
Pontosan nem emlékszem, de nagyon csúnya volt:-)
Nekem sz*rul esett...
Több eset is történt a mai napon, elég elgondolkodtató, hogy milyen embereket foglalkoztat a MÁV.
Véleményem szerint ez elvi és intelligencia szint kérdése.
Én sem kapok mindig fizetés emelést,de mégis kedves vagyok és normális az embertarsaimmal. Nem ilyen ugyfelszolgalaton dolgozom, ahol ilyen nyílt a kontakt DE ha yne helyen dolgoznék, még jobban megeroltetnem magam, mert másokon kell segítenem.
Ez a hölgyike tiszta idegbeteg volt, nemis fogom más szavakkal jellemezni, de undorító még ha most is rá gondolok.
25 éves vagyok és nem tűröm el, hogy így beszéljenek velem.
Arról, hogy annyi eszed van mint egy marék lepkének - hogy nem vagy képes megnézni honnan megy a vonatod - nem a MÁV tehet.
Kár, hogy az ilyen analfabéta utasokra nem lehet panaszkönyvet írni...
Olvasd el a storyt te arcnelkuli szajharcos.
Toxic ember vagy és fix h férfi.. Gratulalok és sajnálom a környezeted.
Elolvastam.
Magyarul: nem voltál képes elolvasni azt ami az orrod elött volt kiírva TÖBB nagy kijelzőn is.
Tudod körültekintőnek lenni, és tájékozódi nem rossz dolog. Nagyon idegesítő, hogy egyes emberek nem képesek rá, hanem mindent kérdezni kell, mert olvasni luxus.
Nem volt kiirva, hogy Szombathelyi vonat... 😕
LJUBLJANA VOLT KIIRVA.
Amikor 10 perced van a vonatig nem tudod eldonteni, hogy most vajon melyik idegen városba tartó vonat lesz a helyes, e s nyilván azt keresed ami a jegyeden van rá írva.
Hidd el! HA, minimum 20 percem lett volna a vonatig simán megkeresem, de mint említettem, nagyon szorított az idő.
Elsőre is megértettem, hogy nem tudsz olvasni, köszönöm, hogy megerősíted.
A cél állomáson kívül a köztes állomások is ki vannak írva a nagy kijelzőn, csak körül kell nézni.
Semmi közöm a MÁV-hoz, de dolgoztam kereskedelemben, láttam, hogy az emberek milyen nagy arányban figyelmetlenek, és kérdeznek meg olyat ami az orruk elött van. Persze mindig csak a másik a hibás, azt senki nem látja be, hogy "De fsz voltam" :)
Erről a sztoriról az jut eszembe, mikor a kijárat elött állva megkérdik sokan, hogy "Itt ki lehet menni?". Meg, hogy a bejáraton be lehet-e.
És ne kapjon idegbajt az ember tőletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!