Déli pályaudvar megszüntetése?
Figyelt kérdés
Vitézy Dávid BAVS 2040 terve szerint megszüntetik a Délit a felszínen és helyette elmondása szerint egy mélyállomással helyettesítik a Széll Kálmán tér alatt.
(ez szerintem remek ötlet)
De a bemutatott műszaki rajzai alapján a mélyállomás nem ott, hanem a vérmező alatt a két metrómegálló között félúton, azoktól 300-400 m-re lesz.
Én most ezt nem értem.
Hogy lesz így mínőségbeli javulás a térség közlekedésében?
2021. nov. 14. 08:51
21/21 anonim válasza:
Déli jól van ott ahol van, Nyugati és Keleti egymástól 1,5-2 kmre van, Déli és Kelenföld meg 4 kmre egymástól
Déli a legbiztonságosabb pályaudvar meg a környéki villamosok és buszok is úgyszintén, süniket is látni sokszor meg borzokat az Alkotás utcán is
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!