Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Villamos-, ill. mozdonyvezetők...

Villamos-, ill. mozdonyvezetők, akik autót is vezettek: melyiket könnyebb vezetnetek?

Figyelt kérdés

2021. okt. 21. 23:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
25%

Az olyanoknak írtam mint a 6-os kisgyerek aki az apujával példálózik!

És látod MÉG ÍGY SEM ÉRTETTE MEG!44!4 :D

2021. okt. 22. 15:10
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
3-as, ne próbáld kiforgatni, nos pl a sokkal szigorúbban betartani... Kocsival átmész egy piros alatt, nem egy nem két esetet látni, a legtöbbjéből semmi sincs, vasúton jelzőt meghaladsz fél méterrel, már akkor vizsgálják az okát mi történt, miért történt stb.
2021. okt. 22. 16:13
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Elég szomorú hogy így gondolod 12-es!
2021. okt. 22. 17:20
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Látom megint nem sikerült a 100%-os értelmezés. Ez nem az én így gondolom szint volt, hanem amit nap mint nap látni a forgalomban, ez az, és ehhez hasonlítva vasúton sokkal szigorúbban veszik, még az apróbb dolgokat is ha valaki nem tartott be valamit, ezért nincs olyan, hogy - mielőtt megint félreértenéd direkt, nem én csinálom - látja épp pirosra vált a lámpa még átmegy alatta max azt mondja, hogy még sárgának látta és hasonlók, hanem a legapróbb dolgokért is felelni kell, hogy miért történt.
2021. okt. 22. 17:34
 15/25 anonim ***** válasza:
72%

Tehát amit minden nap látni a forgalomban az akkor már mindjárt legitim?

Tudom értelmezni amit mondasz, te nem fogod fel hogy nem úgy kéne viselkedni mint az utakon sokan csinálják. És azzal, hogy ezt próbálod elfogadtatni csak magadat égeted le.

Pontosan tudom mit hogyan vesznek a vasúton és hidd el nem akarod tudni milyen nyomorékokat vesznek fel mostanság és ők hogyan vezetnek. Ha kiderülne az összes esemény, lehetne arra is építeni egy youtube csatornát minden nap friss tartalommal4

2021. okt. 22. 17:48
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

#15 Te valami fogyatékos vagy?? Nem bírod felfogni, hogy nem mondta egy büdös szóval sem a 14-es, hogy legitim lenne szerinte átmenni autóval a piroson??? Akkor kihangsúlyozom: NEM ÍRT ILYET A VÁLASZÁBAN! "És azzal, hogy ezt próbálod elfogadtatni csak magadat égeted le." Nem akarta elfogadtatni sem!!!

Arról írt, hogy mi van a valóságban. Közúton nap mint nap rengetegen megszegnek egy csomó szabályt, bármiféle következmény nélkül: átmennek a piroson, elállják a bejárómat, lecsapják a balkanyart, nem engedik át a gyalogost a zebrán, nem adják meg az elsőbbséget, vagy a leggyakoribb eset: gyorsan hajtanak. Persze az ilyen esetek egy részében megbírságolják őket, vagy elszállítják a kocsit, vagy baleset lesz a dologból. De a legtöbb esetben nem lesz belőle SEMMI! (És mielőtt rám fognád, ezzel NEM azt akarom mondani, hogy megéri szabálytalankodni, mert úgyis ritkábban lesz belőle baleset!)

Na most ezzel szemben a vasúton nincs ilyen, hogy megszeged a szabályokat, és nem lesz következménye! Ott mindig lesz. Meghaladod a jelzőt fél méterrel? Órákig megbénítod a forgalmat a vonalon, mert addig vizsgálgatják, hogy mi történt. Stb.

2021. okt. 22. 21:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Látom 16-nak sikerült teljesen érteni, hogy mit írtam, és kár azon gondolkodnom hogy esetleg tényleg velem van a baj és nem fogalmazom érthetően a lényegét.
2021. okt. 22. 21:14
 18/25 anonim ***** válasza:
49%

"Közúton nap mint nap rengetegen megszegnek egy csomó szabályt, bármiféle következmény nélkül"

Mert nem a Kárpát medencében élünk hanem egy morális pöcegödörben!

"elállják a bejárómat"

Az a te bajod... Tegyél oda parkolásgátlót! [link]

"a vasúton nincs ilyen, hogy megszeged a szabályokat, és nem lesz következménye!"

Ebből látszik hogy talán még utasként sem ültél vonaton soha. Tipik fotelhuszár :D

2021. okt. 22. 21:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Jó, szerintem ne vitatkozz, mert látszik, hogy mikor nincs igazad, próbálsz minden szalmaszálba belekötni.

Ha meg olyan különleges ember vagy, hogy utaztál vonaton, megnyugtatlak, nem fogják a kedves utas orrára kötni, hogy épp mi történt vagy mi ne történt, ettől ez még tény, hogy míg közúton sokan simán nem tartanak be szabályokat bármi következmény nélkül, addig vasúton mindent szigorúan vesznek, nincs olyan, hogy 80-as a vonat akkor megyek 85-el mert az még belefér, vagy vörös a jelző, de áh, úgy sincs előttem semmi haladok tovább és bármi hasonló, mert egyszerűen mindennek van következménye, nincs olyan hogy ez még belefér, nem foglalkozunk vele.

2021. okt. 22. 21:29
 20/25 anonim ***** válasza:

A 9-esbem írtam le mi a(z egyik) szakmám...

"nincs olyan, hogy 80-as a vonat akkor megyek 85-el"

Az irányító sem szokott ilyent kérni :D ááá nem! :DD

2021. okt. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!