Nem bunkóság az a buszon amikor valaki 10 percet szarakodik a jegy/bérletvásárlással, és ezzel feltart mindenkit?
Az ilyen embereket én sem értem. Mondjuk a jegyvásárlás még oké, bár nem értem, hogy némelyeknél mi tart annyi ideig, engem a sofőrök kb. fél perc alatt szolgáltak ki, amíg jegyet vettem, de tudtam is, hogy hova akarok utazni, mutattam a diákot, és pénz is volt nálam nagyjából kiszámolva, nem ott szedtem össze apróból.
De bérlet? Miért nem veszi meg előző nap a bérletpénztárban? És tipikusan azok vesznek a buszon bérletet, akivel előző nap együtt vártál a buszra a városban a központi buszmegállóban.
Nekem volt olyan, hogy egy anyuka a lányával szarakodott előttem az automatánál (egyszem az állomáson, este volt már, jegypénztár zárva, kártyámon nem
volt pénz) és mögöttük többször is tettünk megjegyzést hogy basszus nem lesz jegyünk. 10 perc után összevesztek, majd közölte anyuka a lánnyal, hogy na jó akkor majd te megveszed holnap reggel magadnak, és elsétáltak. Mi ott kb 10-en mögöttük baromira ki voltunk akadva.
Nem is lett jegyünk, elmondtuk a kalauznak, hogy miért nem, legyintett és továbbment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!