A fel szálló utasok miért nem várják meg, amíg a lesz állók leszállnak?
Mindennap látom, hogy például a busz beáll a megállóba és eltorlaszolja az ajtót mert ő siet vagy nem tudom.. A többi utas meg teleportáljon ki, mert ő nem hagy helyet nekik..
A másik kedvencem, amikor ugyanúgy neki áll feljebb és simán a tömeggel szemben fel is száll aztán vár még 5-10 percet ő is velünk az indulásra.. Semmi értelme nem volt a többiekkel köcsögnek lenni. Ugyanezek a metróra és más tömegközlekedési eszközökre is igazak.
Igazi válasz úgysincs erre, úgy hogy csak hozzáteszek:
Tele van a busz. Hátsó ajtónál (középen, mindegy) feláll a jóember. Előrefurakodik az első ajtóhoz. Nem megy könnyen, de sikerül neki.
Azt hihetnéd, hogy annyira siet, hogy azzal is nyer 1-2 másodpercet, ha elől száll le. De nem. Megáll a busz a megállóban, nyílik az ajtó, és elindul visszafelé. Erre mi a magyarázat?
Nyilván inkább a körültekintés, előre gondolkodás hiánya az ok, mintsem sietség vagy nemtörődömség. Ilyenkor egy pillanatra megtorpanok, majd egy öblös “szabad lesz?!” kíséretében félreállítom az illetőt, majd utána ellenőrzöm , megvan-e még a pénztárcám, mobilom.
De a másik oldal is megéri a pénzét néha, mert van, aki másodpercekkel a többiek után kezd neki a leszállásnak, aztán csodálkozik, hogy már nem tud leszállni.
Ők azok, akik felveszik a cofidist az ájfónra. 1 perccel nem tudnak előre gondolkodni, az intelligencia morzsája is hiányzik belőlük.
Én le szoktam sszállni, mintha ott sem lennének.
Szoktak hőbörögni, hogy anyádatlöGdözzsed!! Én meg szarom le hátra se nézek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!