Mikor tiltják be a buszoknál a piros lámpa vadászatot?
Sokan hiába indulnak el időben dolgozni, amikor a buszok checkpointot játszanak a piros lámpáknál (tehát kicentizik hogy minden lámpa piros legyen, mire oda érnek).
És nem. Nem korábban kell elindulni, mert egy részt ha már 9500-at vagy többet kifizetvaz ember havonta, akkor jogosan elvárhatja, hogy ha időben elindul, kényelmesen oda érjen, másrészt nincs ráírva a buszokra, hogy melyik a piroslámpa vadász.
Mennyire vitaképes értékűek az olyanok, akik nekem tulajdonítanak egy olyan megnyilbánulást, amit nem én írtam, de én vagyok vele csesztetve? Gondolok itt arra, hogy valaki ki zseniáliskodta magából, hogy biztos az a bajom, hogy nem ér oda korábban a megállóba a busz, azt úgy jött rám mindenki (vagy te több userről), mintha ez lenne a bajom, pedig nem én írtam. De ha látsz tőlem ilyet, másold be! Nem kell bepötyögni, elég a ctrl+c, ctrl+v. ;)
Leírtad a C kategóriás szabályokat, de a busz az D kategóriás ám. Köszönöm hogy itt lehettem. :)
Arra, hogy hogyan tartja be a menetrendet a buszvezető piroslámpákkal, ahol az van kiírva, hogy 6-8 perc, arra nem érkezett érdemi válasz. Bár ahogy a korábbi hozzászólások többségének szinvonalát nézem, nem is fog. :)
És nem írtam más userrel magamnak egyetértést. Amilyrn vitaképességgel állok itt szembe, felesleges is lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!