Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor tiltják be a buszoknál...

Mikor tiltják be a buszoknál a piros lámpa vadászatot?

Figyelt kérdés

Sokan hiába indulnak el időben dolgozni, amikor a buszok checkpointot játszanak a piros lámpáknál (tehát kicentizik hogy minden lámpa piros legyen, mire oda érnek).

És nem. Nem korábban kell elindulni, mert egy részt ha már 9500-at vagy többet kifizetvaz ember havonta, akkor jogosan elvárhatja, hogy ha időben elindul, kényelmesen oda érjen, másrészt nincs ráírva a buszokra, hogy melyik a piroslámpa vadász.

2021. szept. 2. 12:26
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Hm hm. Nem tudsz érdemileg vissza szólni és már személyeskedsz. És ha legalább még szellemes lenne, de még az sem. :( Na mégegyszer, hátha.
2021. szept. 30. 23:06
 22/33 anonim ***** válasza:
90%
Már sokan valaszoltunk neked, hogy csak képzelegsz, nem tudtál erdemben reagálni
2021. okt. 1. 10:06
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

Minek?

Neked kialakult véleményed van, egy teljesen zárt és sötét doboz a világnézeted. Bármilyen új információ érkezne, csak sötétségeket böfögsz kifelé. Maradj így, nekünk mindegy. Gyakorold nyugodtan a hülyének levés alapvető állampolgári jogát.

2021. okt. 1. 10:43
 24/33 A kérdező kommentje:

Tehát amikor el lett magyarázva hogy szó nincs arról, hogy miért nem előbb ér oda a busz, mint ahogy a menetrend mutatja (másolja már be valaki hogy konkrétan hol írtam ilyet, mert ez így gagyi), és el lett magyarázva érdemben az is, hogy miért nem jó indok, hogy korábban kell menni, és még ezek után is leírja mindenki ugyanezt, hogy mit problémázok azon, hogy nem előbb ér oda a busz, és hogy ha nem tetszik, menjek korábban, akkor joggal mondom hogy nem olvastátok el a korábbiakat, vagy csak pont hogy nem én nem reagálok érdemben és szimplán vitaképtelen is vagy.

Persze leírhatnám mindezeket még egyszer, de ha fentebb sem olvastad el, itt sem fogod, vagy átugrod, mert nincs rájuk érdemben reakciód vagy vitaképtelen vagy.

Az sem jutott eszébe senkinek hogy menjek gyalog, amíg példának fel nem hoztam, szóval nem tudom ki herbálozik itt csavarlazítóra vagy mire. 😆

Én már annyiban vagyok hibás, hogy trollt etetek.

2021. okt. 2. 14:05
 25/33 anonim ***** válasza:
11%

Teljesen igazad van kérdező, ezen az oldalon még azt is letagadják, ha kevesebb járat van egy vonalon a menetrendben megjelöltnél.

Ennél a kérdésnél is látszik, hogy a válaszolók többsége még távolról se látott BKK buszt. Sok helyen (ahol a megálló a lámpa előtt van) akkor indulnak egyes vezetők, hogy pont ne tudjanak a zöldön átmenni. Aki ilyet még nem tapasztalt napi utazás mellett az agyilag zokni.

2021. okt. 26. 21:25
 26/33 anonim ***** válasza:
26%
Különösen nevetséges a 16-os válaszoló, aki kerek-perec leírja, hogy egy tömegközlekedőnek még akkor is dugó van, ha nincs dugó. És szerinte ez a világ legtermészetesebb dolga.
2021. okt. 26. 21:29
 27/33 anonim ***** válasza:
87%

25, igazad van. Sosem láttam még BKK buszt. Mivel nekik nincs, a buszokat többek között a BKV üzemelteti.

De ne fáradj kérdező, hiába beszélgetsz a saját másik usereddel mintha ketten vagy hárman lennétek, megismerni a stílust.

2021. okt. 26. 21:45
 28/33 anonim ***** válasza:
9%
Te meg hiába találsz ki random rágalmakat, nem lesz igaz, és pláne nem cáfolja meg az érveimet.
2021. okt. 26. 21:51
 29/33 anonim ***** válasza:
80%
Leleplezted a piroslámpás maffiát.
2021. okt. 26. 22:43
 30/33 anonim ***** válasza:
83%
Az jobb lenne, ha minden megállóban állna percekig? Attól még ugyan úgy nem fogsz odaérni hamarabb.
2021. okt. 27. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!