Mikor tiltják be a buszoknál a piros lámpa vadászatot?
Sokan hiába indulnak el időben dolgozni, amikor a buszok checkpointot játszanak a piros lámpáknál (tehát kicentizik hogy minden lámpa piros legyen, mire oda érnek).
És nem. Nem korábban kell elindulni, mert egy részt ha már 9500-at vagy többet kifizetvaz ember havonta, akkor jogosan elvárhatja, hogy ha időben elindul, kényelmesen oda érjen, másrészt nincs ráírva a buszokra, hogy melyik a piroslámpa vadász.
Szerintem világosan és érthetően leírtam a problemát. Most vagy nem olvastad el, vagy minden második mondatot olvastad el, vagy figyelmen kívül hagytad, hogy le tudd ezt írni.
Egy 3500 ftos ársźinvonalú vagy egy ingyenes havi bérlet mellett, lehet azt mondani, hogy korábban kell elindulni. De egy minimum 9500 Ftosnál már nem.
De basszus, a buszok menetrend szerint járnak, nincs olyan hogy majd a Marinéni miatt siet és minden buszváróba 5 perccel előbb ér oda... A menetrend úgy van beosztva, hogy minden buszmegbe, még a legnagyobb forgalomban is odaér időben. Ha kicsi a forgalom, akkor sem fog feleslegesen rohanni azért hogy utánna ott álljon perceket.
És igen, ha nem megfelelő neked az egyik busznak az adott megállóban megadott érkezési ideje, akkor másik buszt kell nézned, hamarabb el kell indulnod, vagy ha nem tetszik, akkor menj gyalog🤷♂️
El is olvastad a hozzászólásokat, vagy a hozzászólások néhány szavaiból összerakott mondatra reagálsz? Ez a korábban érkezéses dolog már le lett zavarva. Nem írom le mégegyszer, vedd csak a fáradtságot és pörgesd vissza!
A másik meg: Elhangzott többször, hogy azért vadásszák a piros lámpákra, hogy a menet időt betartsák.
Főleg ahol az van kiírva a táblára, hogy 6-8 perc, nem?
"Ha nem tetszik, menj gyalog"
Látom segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!