Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor tiltják be a buszoknál...

Mikor tiltják be a buszoknál a piros lámpa vadászatot?

Figyelt kérdés

Sokan hiába indulnak el időben dolgozni, amikor a buszok checkpointot játszanak a piros lámpáknál (tehát kicentizik hogy minden lámpa piros legyen, mire oda érnek).

És nem. Nem korábban kell elindulni, mert egy részt ha már 9500-at vagy többet kifizetvaz ember havonta, akkor jogosan elvárhatja, hogy ha időben elindul, kényelmesen oda érjen, másrészt nincs ráírva a buszokra, hogy melyik a piroslámpa vadász.

2021. szept. 2. 12:26
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
86%
Üldözési mániád van.
2021. szept. 2. 12:33
 2/33 A kérdező kommentje:

Ennek a személyeskedő részére reagálva: A válaszod helyesen úgy szólna, hogy "végre valaki kimondta."

A tartalmi részére reagálva: Arra nem tudok, mert olyan nincs.

2021. szept. 2. 12:42
 3/33 anonim ***** válasza:
66%
Mjad ha betiltják a lámpákat.
2021. szept. 2. 12:52
 4/33 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén , ha te vezetői pozícióban lennél egy közlekedési szolgáltatónál, kiadnál olyan utasítást , ami gyakorlatilag sürgeti a munkavállalóidat, gyorsabb vezetésre ösztönzi őket? Mert én biztosan nem. Az első balesetnél elővenne, méghozzá az ügyészség.
2021. szept. 2. 13:01
 5/33 anonim ***** válasza:
84%
Aztán az mégis miért jó a sofőröknek?
2021. szept. 2. 14:16
 6/33 anonim ***** válasza:
95%
Kicentized az indulást, ezért stresszelsz minden lámpánál.
2021. szept. 2. 14:31
 7/33 anonim ***** válasza:
94%

csak tudnám hogy miért írtok válaszokat az ilyen ostoba kérdésekre

azért írja őket sorban ki, mert jönnek rá a válaszok

hagyjátok, jelentsétek, aztán csá

2021. szept. 2. 14:55
 8/33 anonim ***** válasza:
96%
Menetrendje van. Ha túl hamar ér oda egy megállóba, akkor menne az ajvékolás, hogy "korábban jött a busz, és lekéstem". Ha nincs meg a menetidő kalkulációnál használt utascsereszám, hamarabb végez a megállóban, akkor nem fog sietni, hanem úgy választja meg a tempót, hogy a következő megállóba időben érjen oda. És ha ebbe beleesnek a piros lámpák, hát beleesnek. Indulj tíz perccel korábban, és ne stresszeld halálra magad. Amúgy elég nevetséges, hogy minden eseménynek és történésnek kizárólag a rád vonatkozó vetületét látod. Megsúgom: nem te vagy a Nap, nem körülötted forog a Föld.
2021. szept. 2. 15:40
 9/33 anonim ***** válasza:
92%
Pestről van szó? Itt ez nem a buszsofőrök hibája, egyszerűen annyira rosszul vannak beállítva a lámpák, hogy több a piroshullám, mint a zöldhullám.
2021. szept. 2. 18:27
 10/33 A kérdező kommentje:

Én nem tudom, ti most sértett buszvezetők vagytok vagy saját próblémátokat megoldani képtelen trollok, akik így vezetik le a frusztráltságukat?

Ebből a halom zagyvaságból talán egy értelmesnek tűnő választ ha talaltam, ami még úgy reagálható. (na nem a hetes) :P

Nem adnék ki vezetőként ilyen utasítást, hogy hamarabb érjenek oda, de a piros lámpa vadászatot is betiltanám. És hát nem ez a két véglet van, ne szélsőségeskedjünk, mert az nem vezet eredményre.

A nyitányban kiírtam, hogy a jelenlegi helyzetekben, ennyi pénzért elvárható, hogy ne előbb induljon az ember, és nincs ráírva a buszra, hogy piros lámpa hajhász vagyok. El kellett volna olvasni rendesen. ;)

2021. szept. 2. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!