Mikor tiltják be a buszoknál a piros lámpa vadászatot?
Sokan hiába indulnak el időben dolgozni, amikor a buszok checkpointot játszanak a piros lámpáknál (tehát kicentizik hogy minden lámpa piros legyen, mire oda érnek).
És nem. Nem korábban kell elindulni, mert egy részt ha már 9500-at vagy többet kifizetvaz ember havonta, akkor jogosan elvárhatja, hogy ha időben elindul, kényelmesen oda érjen, másrészt nincs ráírva a buszokra, hogy melyik a piroslámpa vadász.
Ennek a személyeskedő részére reagálva: A válaszod helyesen úgy szólna, hogy "végre valaki kimondta."
A tartalmi részére reagálva: Arra nem tudok, mert olyan nincs.
csak tudnám hogy miért írtok válaszokat az ilyen ostoba kérdésekre
azért írja őket sorban ki, mert jönnek rá a válaszok
hagyjátok, jelentsétek, aztán csá
Én nem tudom, ti most sértett buszvezetők vagytok vagy saját próblémátokat megoldani képtelen trollok, akik így vezetik le a frusztráltságukat?
Ebből a halom zagyvaságból talán egy értelmesnek tűnő választ ha talaltam, ami még úgy reagálható. (na nem a hetes) :P
Nem adnék ki vezetőként ilyen utasítást, hogy hamarabb érjenek oda, de a piros lámpa vadászatot is betiltanám. És hát nem ez a két véglet van, ne szélsőségeskedjünk, mert az nem vezet eredményre.
A nyitányban kiírtam, hogy a jelenlegi helyzetekben, ennyi pénzért elvárható, hogy ne előbb induljon az ember, és nincs ráírva a buszra, hogy piros lámpa hajhász vagyok. El kellett volna olvasni rendesen. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!