Heti 4 nap ingázás ami oda úttal 1:20 perc vissza 1:20 és inter city folyamatosan mennyire bírható? Nincs korán kelés a történetben, van hogy 12:00 kor kezdődik az adott órám van hogy délután 4 stb. Mellesleg 80 km, ti bevállalnátok?
Ha Budapesten vagy vonzáskörzetében (pl Szentendre) lenne, akkor nem olyan vészes, mert a BKV azért elég gyakran jár.
De 80 km az már sok, főleg hogy egy vonat is benne van. Persze megoldható, de kényelmetlen. Szerintem jobban jársz, ha kolizol vagy albérletezel.
Gondolj bele, ez hetente ~12 óra utazás, ami eszméletlenül sok idő. Plusz a vonatok nem járnak 10 percenként.
Nem utolsó sorban így a közösségi életből nem mondom, hogy teljesen, de eléggé ki fogsz maradni.
én kb ugyanebben a helyzetben vagyok,jövőhéten kezdek szolnokon,
úgy,hogy Szoboszlón lakom, innen az IC 58p alatt van ott,de nekem a vasútig ki is kell bicóznom,ami kb 15p, tehát ez már majdnem másfél óra(ja,meg a vonatok állandóan késnek, én 2 évig debrecenbe jártam csak be,ami 20km,de azt is utáltam vonattal, mert mindig volt a mávnál valamixd)és akkor még a vasúttól szolnokon el kell csípnem valami buszt, ki tudja melyik mikor megy :D gyalog odáig esélytelen,mert van vagy 4,5-5km... szóval nekem csak egy odaút benne lenne 2 óra hosszában, ugyanez este. És nem a vonatozással van bajom,mert sokat járok azzal,de folyton átszállni meg idegeskedni,hogy úgy igazodjak,ahogy a vonat megy,néha nagyon sok tud lenni... főleg,hogy itt kb 110km-ről beszélünk,csak várostól-városig. Én most kolis leszek,ha minden igaz(ma jelentkeztem várólistára pótfelvételi végett,de írták az emailben,hogy szinte biztos,hogy már a héten lehet költözni,sok üres hely van), és bár egy kicsit antiszoc vagyok ,meg nem olyan könnyen szokom az idegen helyet,sokkal kényelmesebb lesz. minimum 1,5 órával ráérek később kelni,mintha utaznék, +a szar őszi-téli időben sem kell vesztegelnem,ami nagyon jó. És oké ,amit mondasz,hogy nincs korán kelés -és én is utálok korán kelni-,de szerintem még az rosszabb,ha estig elnyúlik minden és 9-re érnél haza pl. Persze ez órarendtől függ,de ezért/erre mondom,hogy ilyen szempontból minden sokkal nehezebb,hogy még te este kolbászolj az állomásra,meg onnan haza... ki se tudod magad rendesen pihenni.
Sok sikert kívánok és remélem jó megoldásra találsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!